-
Lampa błyskowa Metz 48 AF-1
-
Cytat:
Zamieszczone przez
fotomic
Posiadasz może? Jeżeli tak to będę wdzięczny za garść informacji o tym jak się jej używa. Ja mam teraz FL-36 i jest całkiem OK... ale... No właśnie. Waham się teraz czy za czas jakiś zamienić ją na FL-50 czy na Metza właśnie.
-
Kupuj 58AF1 od razu. Polecam. Naprawde, im dłuzej tą lampę mam tym bardziej jestem zadowolony. Mocy nigdy dosc :)
-
Czy ta lampa zadziała jako klasyczna fotocela ? Mam e-510, więc z funkcji R nie skorzystam...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Kayu
Czy ta lampa zadziała jako klasyczna fotocela ? Mam e-510, więc z funkcji R nie skorzystam...
Z tego co zauważyłem, nie.
Zdaje mi się natomiast, że można dokupić odpowiednią kość Metza, którą zapinasz na sanki i dzięki niej można lampę zdalnie odpalić.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Z tego co zauważyłem, nie.
Zdaje mi się natomiast, że można dokupić odpowiednią kość Metza, którą zapinasz na sanki i dzięki niej można lampę zdalnie odpalić.
Hej Eddie daj namiary (jak posiadasz) gdzie taka kostke można nabyć za nieduże pieniądze. POZDRAWIAM
-
Informacja z ostatniej chwili.
Metz AF 48-1 moze byc sterowany bezprzewodowo z E-3 bez dodatkowych akcesoriow, wlasnie to sprawdzilem. Do tej pory mam biale plamy przed oczami ;)
-
To już pewnie nikt nie kupi FL-50. :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
To już pewnie nikt nie kupi FL-50. :wink:
Wiesz, ja jutro wysylam papiery w zwiazku z promocja na Fl-50R i najprawdopodobniej powedruje ona do zyda jak tylko sie w domu pojawi ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Wiesz, ja jutro wysylam papiery w zwiazku z promocja na Fl-50R i najprawdopodobniej powedruje ona do zyda jak tylko sie w domu pojawi ;)
Nie bądz tai pewny:) pobawisz się chwilkę z wyzwalaniem R i sobie zostawisz:)