-
FM Grudnia 2019 - GŁOSOWANIE
Czas na rozstrzygniecie kolejnego konkursu - przed nami głosowanie na najlepsze foto grudnia 2019
głosujcie śmiało - każdy ma max 2 głosy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
Znowu za mało głosów :evil:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Znowu za mało głosów :evil:
Zdecydowanie popieram :)
-
Panowie nic nie stoi na przeszkodzie żebyście zgłaszali więcej fot do FM :mrgreen:
wtedy będzie więcej głosów do rozdzielenia :mrgreen:
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
o i kilka godzin minęło a my już mamy 16 głosów
jedna praca wyraźnie z przodu
kolejne już z jednogłosowymi różnicami - z czego na drugim jedna, na trzecim też jedna a na czwartym dwie
bez głosu 1 praca
-
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
Panowie nic nie stoi na przeszkodzie żebyście zgłaszali więcej fot do FM :mrgreen:
wtedy będzie więcej głosów do rozdzielenia :mrgreen:
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
o i kilka godzin minęło a my już mamy 16 głosów
jedna praca wyraźnie z przodu
kolejne już z jednogłosowymi różnicami - z czego na drugim jedna, na trzecim też jedna a na czwartym dwie
bez głosu 1 praca
Postaramy się poprawić :mrgreen:.
A co stoi na przeszkodzie, aby można było głosować na więcej prac? Oczywiście po za regulaminem :).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
paparapa
Postaramy się poprawić :mrgreen:.
A co stoi na przeszkodzie, aby można było głosować na więcej prac? Oczywiście po za regulaminem :).
nic :mrgreen:
aczkolwiek może to być motywacją do zgłaszania prac do konkursu przez więcej osób
kiedys można było głosować tylko na 1 zdjecie - to dopiero była masakra :mrgreen:
-
Jak widać powyżej prace są świetne. Mam poważny dylemat z głosowaniem. podoba mi się w grudniowym "rozdaniu" aż pięć prac. Ok przy ostrej selekcji trzy. Ale wciąż brakuje mi głosów abym zgodnie z własnym
sumieniem :) ocenił ten konkurs. Żartując sobie, mogę napisać, że zniechęca mnie to do głosowania i zgłaszania prac :mrgreen:.... mimo ze je zgłaszam.
Byłoby fajnie gdybyś rozpatrzyła w nowym sezonie 2020 możliwość głosowania na większą ilość prac. Może byłaby to bardziej stymulacja niż motywacja, ale mam przekonanie, że nie zaszkodzi.
A być może nawet i pomoże :).
:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
paparapa
Jak widać powyżej prace są świetne. Mam poważny dylemat z głosowaniem. podoba mi się w grudniowym "rozdaniu" aż pięć prac. Ok przy ostrej selekcji trzy. Ale wciąż brakuje mi głosów abym zgodnie z własnym
sumieniem :) ocenił ten konkurs. Żartując sobie, mogę napisać, że zniechęca mnie to do głosowania i zgłaszania prac :mrgreen:.... mimo ze je zgłaszam.
Byłoby fajnie gdybyś rozpatrzyła w nowym sezonie 2020 możliwość głosowania na większą ilość prac. Może byłaby to bardziej stymulacja niż motywacja, ale mam przekonanie, że nie zaszkodzi.
A być może nawet i pomoże :).
:)
Zwiększenie ilości głosów tylko spłaszcza wynik i zdecydowanie trudniej wyłonić wtedy faworyta. Musi być jakaś proporcjonalność między ilością prac a liczbą "typów".
To tak z doświadczenia byłego prowadzącego głosowania.
-
Zgadzam się z kol. apz: "Musi być jakaś proporcjonalność między ilością prac a liczbą "typów". Uważam proporcje: na 5 prac - jeden głos, są w pełni wystarczające i podobnie stosuje w popRAWce.
-
Tymczasem po 25 głosujacych
na 1 miejscu jedna praca ,
4 oczka niżej druga praca ,
4 oczka niżej trzecia praca
a oczko za podium cztery prace na 4tym miejscu
bez głosu pozostaje nadal jedno zdjecie