-
KONIEC C-750 UZ ?
nie wiem jak wy ale wydaje mi sie ze coraz mniej jest o 750 w internecie na stronie EULROCOLOR nawet nie ma tego modelu a w gazetach to juz zapomnieli o 750 ;) a do testow z aparatami innych firm biora modele stare 730 ,740 albo te nowsze od 760
a moze wycofali ten model ?
pozdrawiam
-
True True, aparat wyszedl juz z produkcji. Teraz tylko wyprzedaz z magazynow.
-
...
i tak jest THE BEST :P No nie ? :>
-
No (właśnie) nie ===----> ma straszne szumy :(
-
tylko wybrancy maja 750-tke ;) hihih
-
Bulva jak chcesz zobaczyc szumy na zdjeciu to zrob sobie fotki Minolta Z1 lub Z2 :lol:
-
uwazam ze to jest dobry model, ma swoje wady, ale i zalety, a co do szumow, kazda cyfrowka je ma, mniejsze czy wieksze. ja jestem zadowolony, choc apetyt rosnie w miare jedzenia (mysle nad lustrzanka cyfrowa moze EOS300, albo D70). do srody wieczorem myslalem, ze ta chwila jest juz bliska (niestety ni wylosowali moich numerow w totka), wiec na razie takie cacko to swera mazen i przemyslen, ale moze po wakacjach, kto wie.
-
Co ciekawe ceny C750-ki nie ulega zmianie, a wrecz wzrasta co jest spowodowane jeszcze duzym zainteresowaniem tym modelem, a stopniowym wyczerpaniem zapasow...
-
a moze to zagranie marketingowe ze strony olympusa bo dlaczego mieli by wycofac 750 skoro na rynu do tej pory sa starsze modele
-
hmm...
No wlasnie... Czemu wycofali go z produkcji przeca to chyba byl/jest udany model olympusa....