Witam na forum, od miesiąca jestem posiadaczem E-M10 z 14-42 i 40-150 plus Sigma 60/2.8, tutaj kilka moich fotek do oceny i krytyki przz fachowców , pozdrawiam.Załącznik 176883Załącznik 176884Załącznik 176885Załącznik 176886
Wersja do druku
Witam na forum, od miesiąca jestem posiadaczem E-M10 z 14-42 i 40-150 plus Sigma 60/2.8, tutaj kilka moich fotek do oceny i krytyki przz fachowców , pozdrawiam.Załącznik 176883Załącznik 176884Załącznik 176885Załącznik 176886
Witaj. Moim zdaniem jest ok. Rzuca się w oczy dbałość o kompozycje.
Dużo nauki jeszcze mam , amatorka totalna była wcześniej :confused:, jeszcze kilka fot które ostatnio zrobiłem .
Jeszcze cztery zdjęcia ,wojaków tak podkolorowałem foty aby oddać taki jakby wojenny klimat retro ich mundurów.
A to numer , w życiu bym nie skojarzył tego z tym serialem :shock:
Dwie fotki z wypoczynku na działce, wziąłem Olka i coś tam pstryknąłem , szczerze kwiatki i natura to kompletne początki .
Początki fakt.
A co do sołdatów kolory może i ok. Chciałeś zrobić nastrój z epoki..., to zadbaj jeszcze by współczesność nie właziła w kadr.
Jako amator, jestem na + ogladając Twoje zdjęcia:) te kolory żołnierzy i dziewczynki na motorze takie miękkie i przyjemne :) Sam wygląd tego ususzonego kwiatka też mi bardzo odpowiada.
Zostaw kwiatki, robaczki i martwą naturę. Fotografuj ludzi, bo dobrze ci to idzie.
I nie poświęcaj za dużo czasu obróbce, nie warto.