Zamieszczam pierwsze zdjęcia zupełnego amatora. Zdaję sobie sprawę, że tematyka nekropolii nie jest preferowana przez większość osób.
plyty
Wersja do druku
Zamieszczam pierwsze zdjęcia zupełnego amatora. Zdaję sobie sprawę, że tematyka nekropolii nie jest preferowana przez większość osób.
plyty
Witaj
Ja zdjęcie przedstawiłbym w czarno-białej tonacji. Kolory na tym zdjęciu są nieciekawe, brakuje jakby kontrastu. Jednocześnie masz głębokie cienie więc wydaje mi się że BW załatwiło by trochę sprawę. Kadr całkiem poprawny, temat - może być.
pozdrawiam
Dobrze, że wypatrujesz takie rzeczy... ja bym to tylko wykadrowała to trochę inaczej, BW, ciut kontrast w górę, a jasność w dół i odrobinę klimatycznego szumu. ;)
Nowe podoba mi się bardziej niż poprzednie, aczkolwiek w dalszym ciągu odcienie szarości bardziej pasują do tematyki. Po prostu budują klimat.
A i nie przejmuj się małą ilością komentarzy :)
pozdrawiam
płyty widział bym również w BW
1 - kadrowanie za mysikrólikiem. Zostawił bym jednak kolor
Za radlakosem - kolory są niebanalne, trochę szkoda się ich pozbywać. A kadrowanie Mysikrólika moim zdaniem lepsze.
Kolory są bardzo ładne i naturalne. Myślę, że możesz je spokojnie zostawić.
Jeśli to jest początek Twojej przygody z fotografią, to efekt jest naprawdę bardzo dobry.
No, sam nie wiem... Cień z lewej strony chyba niepotrzebny. Spory kontrast na tym zdjęciu, nie jestem pewien, czy przypada mi do gustu.