Witam serdecznie;
Chciałbym tutaj pokazywać moje zdjęcia. Te pierwsze zrobiłem w trybie M obiektywem Zuiko 45 f/1.8. OM-D E-M1 jestem oczarowany. Mam nadzieję, że to początek fajnej i ekscytującej przygody.
1.
2.
Wersja do druku
Witam serdecznie;
Chciałbym tutaj pokazywać moje zdjęcia. Te pierwsze zrobiłem w trybie M obiektywem Zuiko 45 f/1.8. OM-D E-M1 jestem oczarowany. Mam nadzieję, że to początek fajnej i ekscytującej przygody.
1.
2.
pierwsze koty za płoty :)
Przymknij nieco przysłonę do f/2.8 albo f/4 - będziesz miał lepszą ostrość i większą głębię ostrości. Poszukaj otwartego wątku kwiatkowego i zobacz jak pięknie mogą wyglądać kwiaty na zdjęciach.
I numeruj zdjęcia, łatwiej będzie w przyszłości się odnosić do konkretnej fotografii.
pozdrawiam
Pierwszy krok zrobiony. Wielką radość mi sprawia odkrywanie możliwości tego aparatu. Dziękuję za uwagi co do przysłony. Kwiaty to nie jedyny temat, który tu będę pokazywał, ale były pod ręką i były ładne:)
A jaka to "dobra książka" ??:) Do RAW-u używam Camera RAW z Photoshopa - będzie ok??
Będzie Ok. :grin:
Witaj na forum. Dawaj kolejne zdjęcia.
Dzisiaj jedno zdjęcie, zwykłym, kitowym. Trochę pobawiłem się w Camera Raw.
Na marginesie mam pytanie jaki jest najlepszy i najwygodniejszy umieszczania zdjęć?
3.
Bardzo ladne kwiatki. Zycze powodzenia i zeby entuzjazm cie nie opuszczal :)