Dostępne za pomocą Olympus Digital Camera Updater aktualizacje są dowodem na determinację Olympusa w dążeniu do tego, aby flagowe modele OM-D dyktowały tempo rozwoju w klasie aparatów z wymiennymi obiektywami
More...
Wersja do druku
Dostępne za pomocą Olympus Digital Camera Updater aktualizacje są dowodem na determinację Olympusa w dążeniu do tego, aby flagowe modele OM-D dyktowały tempo rozwoju w klasie aparatów z wymiennymi obiektywami
More...
Jak na razie to strona partner.olympus.pl leży:
Cytat:
Error establishing a database connection
MAM !!!!!!
W koncu znalazlem metodologie pisania tych bzdurek prasowych :mrgreen:
Zaloze sie o $1, ze ktos w Olympusie mam podobna liste - tylko dopasowana do potrzeb rynku foto :mrgreen:
To jest bardzo proste - trzeba budowac zdania wedlug wzoru:
Bierzemy po 1 zdaniu z kazdej kolumny od lewej do rpawej i konczymy kropka.
Ilosc kobminacji wystarcza na 27 lat cotygodniowych artykulow na jakikolwiek temat :mrgreen:
Genialne !!!
Działa :-) A aktualizacje dostępne będą dopiero na jesieni (http://partner.olympus.pl/aktualnosc...s_PL_final.doc)
:-D :-D :-D
Słyszałem, że coś takiego mieli, w starych dobrych czasach, towarzysze partyjni, zawsze gotowi do przemawiania ;-)
No to juz teraz wiemy, skad te zdolnosci u pani/pana tworzacego te potworki :mrgreen:
Oczywiscie, ze jest znana :mrgreen: Tylko po japonsku :mrgreen:
---------- Post dodany o 10:05 ---------- Poprzedni post był o 10:03 ----------
O! Prosz.... nawet znalazlem...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Po aktualizacji Stylusa 1 przestały go widzieć programy Adobe : Lightroom oraz PSE.
Przed aktualizacją oprogramowania RAW'y były widziane, po aktualizacji już nie.
Program gada, że nie ma takiego aparatu w swojej bazie. :evil::evil::evil:
Strach uaktualniać EM-1 bo też przestanie być widziany przez te programy.
Czyli decydując się na aktualizację, trzeba przygotować gotówkę na nowe wersje programów Adobe.
Czy to jakaś cicha współpraca producentów aparatów i oprogramowania ??? :roll::cry::cry::|
No jest to wkurzające, ale soft producenta aparatu działa. Soft firmy trzeciej jaką jest Adobe nie musi. Tu już tylko dobra wola Adobe czy aktualizacja będzie płatna czy darmowa.