Zobacz pełną wersję : Alternatywna wypożyczalnia
Dziś przy okazji wizyty w Tarnowskich Górach wstąpiłem do fotozakupów. Okazuje się, że sklep uruchomił wypożyczalnię sprzętu Olympusa. Oczywiście musimy się liczyć z kaucją i ew. opłatą za wypożyczenie, ale jakby nie było jest fajna alternatywa dla osób, które nie mają możliwości skorzystania z OlyTestu.
Ot, taka fajna ciekawostka :)
Na podobnych zasadach, jak w Fotozakupach, działa wypożyczalnia w Proclubie, w Warszawie, Żytnia 15.
Jack
a coś we Wrocławiu jest?
Na podobnych zasadach, jak w Fotozakupach, działa wypożyczalnia w Proclubie, w Warszawie, Żytnia 15.
O widzisz, to może warto w jednym miejscu zebrać taką listę. Się ludziom przyda, bo wcześniej już takie oferty widziałem, ale nigdy ze sprzętem Olka.
Jack
a coś we Wrocławiu jest?Nie wiem :-(
Kartą płatniczą można uiszczać kaucje?
Dziś przy okazji wizyty w Tarnowskich Górach wstąpiłem do fotozakupów. Okazuje się, że sklep uruchomił wypożyczalnię sprzętu Olympusa. Oczywiście musimy się liczyć z kaucją i ew. opłatą za wypożyczenie, ale jakby nie było jest fajna alternatywa dla osób, które nie mają możliwości skorzystania z OlyTestu.
Ot, taka fajna ciekawostka :)
Ceny ?!
---------- Post dodany o 18:01 ---------- Poprzedni post był o 17:58 ----------
Ceny ?!
Już znalazłem:
http://fotozakupy.pl/wypozyczalnia-sprzetu-olympus/i105
Dzizas.... jakie ceny....
Proclub ma bardziej przystępne ceny.
Ale piszesz o kaucji, czy cenie wypożyczenia? Np. taki mZD 17/f1.8 to 30zł/dzień i 350zł zwrotnej kaucji, więc trzydniowa zabawa to 90zł, a kaucje dostanie z powrotem.
---------- Post dodany o 20:54 ---------- Poprzedni post był o 20:46 ----------
Proclub ma bardziej przystępne ceny.
Hmmm... no nie wiem. Przykład.
Proclub:
M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1.8 Kwota wypożyczenia (1-3 dni): 30 PLN / 1 dzień (min. 1 dzień)
Kwota wypożyczenia (4 i więcej): 20 PLN / 1 dzień
Kaucja: 400 PLN
OM-D E-M1 + 12-40 mm
Kwota wypożyczenia (1-3 dni): 130 PLN / 1 dzień (min. 1 dzień)
Kwota wypożyczenia (4 i więcej): 100 PLN / 1 dzień
Kaucja: 1900 PLN
Fotozakupy:
M.ZUIKO DIGITAL 17 mm f/1.8 czarny
Kwota wypożyczenia (1-3 dni): 30 PLN / 1 dzień (min. 1 dzień)
Kaucja: 350 PLN
OM-D E-M1 + 12-40 mm
Kwota wypożyczenia (1-3 dni): 130 PLN / 1 dzień (min. 1 dzień)
Kaucja: 1900 PLN
Tylko mi chodziło akurat o sam fakt istnienia takiej możliwości wypożyczenia sprzętu, a nie licytowanie się, która firma ma lepsze ceny :)