PDA

Zobacz pełną wersję : Schneider-Kreuznach wycofuje się z m4/3

zigger
9.07.15, 11:46
Może ktoś będzie zainteresowany tą wiadomością (mam nadzieję, że nie było tego jeszcze) ;-)

http://www.fotopolis.pl/n/20996/schneider-kreuznach-porzucil-plany-produkcji-obiektywow-do-systemu-mikro-cztery-trzecie/

nyny
9.07.15, 13:28
Dla mnie to smutna wiadomosc, zwlaszcza w kontekscie tych szkiel z macro w nazwie:(

pozdro

luzaczek82
9.07.15, 13:33
Dla mnie to smutna wiadomosc, zwlaszcza w kontekscie tych szkiel z macro w nazwie:(

pozdro Mało Ci jeszcze szkieł do macro:wink:

szafir51
9.07.15, 13:41
A oni w ogóle weszli z MFT, że się z niego wycofują? Czy może wycofują się z planów wejścia?

fret
9.07.15, 14:13
A oni w ogóle weszli z MFT, że się z niego wycofują? Czy może wycofują się z planów wejścia?

A jakie to ma znaczenie? Po prostu nie widzą tam rynku zbytu.

nyny
9.07.15, 14:20
Mało Ci jeszcze szkieł do macro:wink:

Od przybytku glowa nie boli ;)

pozdro

szafir51
9.07.15, 14:20
Zastawiam się czy pokazane prototypy to były tylko wydmuszki. I nad tym, że ciężko jest wyjść z rynku, na którym się nie jest :)

fret
9.07.15, 14:25
Zastawiam się czy pokazane prototypy to były tylko wydmuszki. I nad tym, że ciężko jest wyjść z rynku, na którym się nie jest :)

Młody jesteś, życia nie znasz. Decyzje zapadają i pieniądze się inwestuje na długo przed pojawieniem się produktu w sklepie.

szafir51
9.07.15, 14:49
fret
Ty za to jako nadworny przedstawiciel starszyzny niejedno już pewnie przeżyłeś i swoje wiesz. Inwestowanie pieniędzy w produkt jeszcze przed jego pojawieniem się w sklepach ma się do istnienia na rynku jak piernik do wiatraka.
Mimo wszystko szkoda, że S-K nie wejdzie w MFT.