Zobacz pełną wersję : Schneider-Kreuznach wycofuje się z m4/3
Może ktoś będzie zainteresowany tą wiadomością (mam nadzieję, że nie było tego jeszcze) ;-)
http://www.fotopolis.pl/n/20996/schneider-kreuznach-porzucil-plany-produkcji-obiektywow-do-systemu-mikro-cztery-trzecie/
Dla mnie to smutna wiadomosc, zwlaszcza w kontekscie tych szkiel z macro w nazwie:(
pozdro
Dla mnie to smutna wiadomosc, zwlaszcza w kontekscie tych szkiel z macro w nazwie:(
pozdro Mało Ci jeszcze szkieł do macro:wink:
A oni w ogóle weszli z MFT, że się z niego wycofują? Czy może wycofują się z planów wejścia?
A oni w ogóle weszli z MFT, że się z niego wycofują? Czy może wycofują się z planów wejścia?
A jakie to ma znaczenie? Po prostu nie widzą tam rynku zbytu.
Mało Ci jeszcze szkieł do macro:wink:
Od przybytku glowa nie boli ;)
pozdro
Zastawiam się czy pokazane prototypy to były tylko wydmuszki. I nad tym, że ciężko jest wyjść z rynku, na którym się nie jest :)
Zastawiam się czy pokazane prototypy to były tylko wydmuszki. I nad tym, że ciężko jest wyjść z rynku, na którym się nie jest :)
Młody jesteś, życia nie znasz. Decyzje zapadają i pieniądze się inwestuje na długo przed pojawieniem się produktu w sklepie.
fret
Ty za to jako nadworny przedstawiciel starszyzny niejedno już pewnie przeżyłeś i swoje wiesz. Inwestowanie pieniędzy w produkt jeszcze przed jego pojawieniem się w sklepach ma się do istnienia na rynku jak piernik do wiatraka.
Mimo wszystko szkoda, że S-K nie wejdzie w MFT.