Zobacz pełną wersję : [Fotografuj.pl] Warsztaty fotografii podróżniczej Olympus
Olympus Polska zaprasza na bezpłatne Warsztaty Fotografii Podróżniczej Olympus z Marcinem Dobasem, które odbędą się w 6 miastach Polski. Na warsztatach będzie można przetestować aparaty Olympus OM-D i PEN oraz całą gamę obiektywów M. Zuiko Digital.
Więcej... (http://www.fotografuj.pl/News/Warsztaty_fotografii_podrozniczej_Olympus/id/9379)
Byłem w Zabrzu. Razem z Ahuttą, Ggolusem i Tropiciem. Zdecydowanie uważam że nie był to zmarnowany czas. Bardzo dużo pozytecznych informacji podanych w tempie maschinengewehr doprawionych świetnymi fotkami. Polecam.
Potwierdzam. Wykład Dobasa wart był każdej spędzonej tam sekundy. Jak ktoś jeszcze ma możliwość, to niech się czym prędzej zapisuje.
Ja też potwierdzam byłem w Katowicach w sobotę.
Co mam dodać jeśli moi przed-piszcy już napisali wszystko? Świetnie się Dobasa słucha :-) Na prawdę warto pojechać :-)
Świetnie się Dobasa słucha :-)
A wiesz jak fajnie się jeszcze ogląda? (fotki nie Marcina) Jak bys się tyle telefonem nie bawił to buś wiedział :mrgreen:
no to się zapisałem :)
To rozumiem, ze sie spotkamy :)
pozdro
A wiesz jak fajnie się jeszcze ogląda? (fotki nie Marcina) Jak bys się tyle telefonem nie bawił to buś wiedział :mrgreen:
Słucha i ogląda :-)
Mam tylko mały niedosyt, bo bym chciał aby była jeszcze trzecia cześć. A najlepiej cały dzień.
Dziękuje w imieniu Marcina, jak i swoim wszystkim którzy byli z nami w Katowicach i Zabrzu.
Czy są jakieś negatywne uwagi? Coś możemy poprawić? ;)
Dziękuje w imieniu Marcina, jak i swoim wszystkim którzy byli z nami w Katowicach i Zabrzu.
Czy są jakieś negatywne uwagi? Coś możemy poprawić? ;)
Doszly mnie sluchy, ze nie rozdajecie Johnego Walkera i M5II w gratisie do warsztatow.
I to wlasnie chcialbym poprawic ;)
pozdro
No tak....słowo żywe jest łatwiej przyswajalne niż te drobne robaczki na papierze :-) Wiele cennych informacji i doborowe towarzystwo A, R i G ...dzięki chłopaki :-)
To rozumiem, ze sie spotkamy :)
pozdro
raczej tak :) wolne zarezerwowałem, a jak wyjdzie zobaczymy ;)
Serdeczne dzięki ekipie za obecność i wytrwałość ! Fajnie było się zobaczyć i chwilkę pogadać.
Z tym Jasiem Wędrowniczkiem trzeba będzie pomysleć ;)
Zwolniło się kilka miejsc na warsztatach w Bydgoszczy i Toruniu w najbliższy Weekend 8-9 sierpnia.
8 sierpnia Bydgoszcz
9 sierpnia Toruń
Gdyby ktoś miał niedaleko - zapraszam...
Będzie również do dyspozycji sprzęt Eizo filterki Hoya i lampy Genesis.
Zapisy : http://www.partner.olympus.pl/warsztaty/
Pytanko mam jesczcze do organizatorow :)
a: Z Eizo kto bedzie wiadomo?
b: Ile sztuk M5II do zabawy bedzie przeznaczonych, czy bedzie mozna wylezc z nim na zewnatrz?
pozdro
Jak jesteś na Bydgoszcz / Toruń - to Dominik Trojanowski. Na następnych Szczecin / Olsztyn będzie chyba Tomek Obłuski
o EM5II nie mam pojęcia ile ma być sztuk - a wyleźć będzie można spokojnie :)
Jak jesteś na Bydgoszcz / Toruń - to Dominik Trojanowski. Na następnych Szczecin / Olsztyn będzie chyba Tomek Obłuski
o EM5II nie mam pojęcia ile ma być sztuk - a wyleźć będzie można spokojnie :)
Bydgoszcz :)
Dzieki za info.
pozdro
mam nadzieję że się załapie na pomacanie EM5II przed kupnem :)
Bydgoszcz zaliczona :)
Panie Marcinie dziękuję za sporą dawkę przydatnych informacji, ciekawie zrelacjonowane podróże, ubarwione sporą dawką fotografii. Warto było pojawić się i wysłuchać :)
Olympusowi dzięki za "pomacanie" szkiełek i body :)
I ja bylem, wraz z @Adnrzejem56.
Warsztaty przyjemne, bez nachalnej agitacji. Ucialem sobie pogawedki z wykladowcami a nawet jedna spora z Przedstawicielem Eizo, podpowiedzial mi co nieco jak ogarnac dwa monitory i jestem kontent.
Fajna lampe zaprezentowali, ktora mysle jak uzyc w terenie :)
Generalnie milo spedzony czas, jak ktos lakny sprzetu to mozna bylo testowac do woli.
p.s. Zauwazylem dosyc mocne zroznicowanie tak wiedzy samych uczestnikow jak i sprzetu ktorym dysponuja. Znaczy sie ludzie ciekawi co sie dzieje w swiecie i nie zamknieci we wlasnych smieciach.
pozdro
Bydgoszcz zaliczona :)
Panie Marcinie dziękuję za sporą dawkę przydatnych informacji, ciekawie zrelacjonowane podróże, ubarwione sporą dawką fotografii. Warto było pojawić się i wysłuchać :)
My zaliczyliśmy warsztaty w Zabrzu i też było super. Potwierdzam, że warto :)
Olympusowi dzięki za "pomacanie" szkiełek i body :)
Jesteś pewien, że tak to chciałeś napisać? Bo wiesz... :mrgreen:
Ale, ale cos mi sie przypomnialo :)
Gdzie ten obiecany liskacz?
pozdro
Jesteś pewien, że tak to chciałeś napisać? Bo wiesz... :mrgreen:
no wiesz, przed kupnem dobrze jest poznać możliwości sprzętu ;)
no wiesz, przed kupnem dobrze jest poznać możliwości sprzętu ;)
Tak, tak, ale zabrzmiało jakby Olympus poznawał możliwości Twojego :mrgreen:
a sprzętu było sporo, każdy chyba mógł wybrać coś do swoich potrzeb
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tak, tak, ale zabrzmiało jakby Olympus poznawał możliwości Twojego :mrgreen:
Olympus to pewnie pozna możliwości mojego portfela :lol:
ahutta: miej chłopie trochę litości :-)
Strzelilem jedna fote wykladowcy ;)
Strzelilem jedna fote wykladowcy ;)
A tu zalacznik ;)
154434
pozdro
A tu zalacznik ;)
154434
pozdro
rzeczywiście ktoś taki się tam kręcił :lol: