Zobacz pełną wersję : Reklama na aucie:)
kornik50000
9.06.15, 08:42
Czołem,
mam dylemat do rozwiązania i chciałem zasięgnąć waszej opinii.
Byłem ostatnio na ślubie jako gość, fotograf podjechał obklejonym autem w stylu fotografia ślubna i okolicznościowa:)
Rozmawiałem z nim podczas wesela i potwierdził że to jego auto prywatne i że reklama daje niezłego kopa.
I tu rodzi się pytanie czy ktoś z Was ma reklamę na aucie lub szybie tylnej? Jak to się sprawdza ? Czy to jest bezpieczne? Chodzi mi o sprawę w stylu "hej jestem foto i mam w aucie sprzętu za 20 koła" .
Czy nie jest to dodatkowe info dla złodziei ? Jak to wy widzicie?
Moim zdaniem fotograf ma zazwyczaj sprzęt foto w rękach a nie w aucie. Każda reklama pomaga :)
kornik50000
9.06.15, 08:59
Zgadza się każda reklama pomaga ale:) czy ta nie zaszkodzi??
Już tłumacze dokładnie mój dylemat....Normalnie jak idę na zlecenie to mam czarny plecak nie rzucający się w oczy i gdzieś tak sobie śmigam niezauważony. Z taką reklamą na aucie to wiadomo że jak nie w środku to przy sobie ktoś moze mieć coś cennego... wystarczy poczekać.
Czy taka reklama to nie wskazówka dla złych ludzi:) ??
urzyszkodnik
9.06.15, 16:57
Dodaj napis : bagażnik jest zawsze pusty...
Oklej auto teścia/ojca/brata/wujka/kolegi albo teściowej/matki/siostry/ciotki/koleżanki... Reklama zadziała a Twój sprzęt będzie bezpieczny :-)
kornik50000
9.06.15, 19:46
Żartownisie:) temat w sumie się sam rozwiązał, rozmowa z kumpel ubezpieczycielem :)
Możesz coś więcej o ubezpieczeniu?
kornik50000
10.06.15, 07:08
Ubezpieczenie dodatkowo auta, nazywa się do "ubezpieczeniem bagażu" czy jakoś tak oraz ubezpieczę moją skromną osobę od napadu:)
Dokładne dane będę wiedział jak dostanę zwrotną odpowiedz z ubezpieczalni... mają na to 48h
kornik50000
17.06.15, 22:35
Ok wiec tak ubezpieczenie w Hesti to 1000zł na 15000zł ... wszystko co mobilne ( ubezpieczenie fotograficzne).
Za to jest firma gotar ( Usa nowosć podobno w europie) zrobią to samo za 450zł
To tyle informacji jakie udało mi się uzyskać.
bry,
jak by ktoś jeszcze był zainteresowany to dostałem dzisiaj na maila reklamę z ubezpieczeniem sprzętu foto, pobieżnie rzuciłem okiem i stawki nie są jakieś kosmiczne (chyba); żeby nie robić spamu i reklamy to zainteresowanych proszę o sygnał; podeślę na maila; bo po weekendzie wywalę z poczty :wink:
pzdr
Hołek