Zobacz pełną wersję : OLYMPUS - dziecinnie prosty w użyciu
Rówieśnicy, obydwaj po 16 miesięcy.
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://www.pastwa.podhale.pl/albums/amadeusz/DDDDSC_0127.sized.jpg)
Wrzuć fotkę tego drugiego zobaczymy któremu sie r aczki mniej trzęsą :D
Rafał Czarny
10.12.07, 10:47
Łoj, nie wyszło Ci to zdjęcie zupełnie. Nieostre, brak szczegółów w cieniach.
A czym było robione ? :) bo SP500 widzie na zdjęciu, czyżby D80 ? ;)
eee tam, smużki powodem tylnej kurtyny wiec wszystko pod kontrolą, tak miało być.
PS. Zdjęcie wrzuciłem humorystycznie
A czym było robione ? :) bo SP500 widzie na zdjęciu, czyżby D80 ? ;)
Tak Zibi jeszcze sie boje :-)
Nie masz czego, próbuj dalej... śmiało
Ups, kombinowałem, że to dwa 16-miesięczne maluchy sobie nawzajem zdjęcie zrobiły i czekałem na to drugie, a to chodzi o to, że aparat ma 16 miesięcy? :)
Dobrze, że dziecko już do fotografowania przyzwyczaja się, będzie się uczyć ;D
Pozdrawiam.
Zibi D80 do rączek Mu nie dam :-)
-M, tego Olympusa kupiłem specjalnie by focić dzieciaka, teraz już niestety nie daje rady jego AF, natomiast chłopak już potrafi powiedzieć: zdjęcie, aparat i statyw i bardzo chętnie to robi.
Oczywiście mam wiele fotek innego rodzaju ale tych robionych nie Olympusem nie wypada mi tu pokazywać bo zapewne wielu by miało swoje uwagi.
Hehe, mój czteroletni chrześniak czasami E1 bierze do łapek i foci ;)
Ciekawe rzeczy powstają.
Nie mam pojęcia, czy jest jakieś obwarowanie odnośnie sprzętu, w końcu przynależność do klubu to nie tylko to co w trobie? Chyba ;)
Czym skorupka za młodu nasiąknie... heh. Fajnych słów się dziecko uczy. Mi ostatnio jedna z moich dziewięcioletnich modelek zadała pytanie, czy będzie mogła swoje zdjęcia wywołać w ciemni. Pech chciał, robiliśmy w studio z E1 ;)
Jak chrzesniak to tego E-1 na komunie... :-)
Co do przynależności to ktoś mógłby powiedzieć: idź na inne forum..., tylko, że ja już tu przywykłem :-) a na inne z baaardzo rzadka coś wrzucę.
Dziewięcio letnie dziecko ery cyfrowej rzuca pojęcie - ciemnia... wow, można oczy otworzyć.
Akurat to dziecko ery cyfrowej (świetne określenie) woli robić zdjęcia analogową OMką niż E1. W ciemni pomaga mi robić odbitki.
Ups, kombinowałem, że to dwa 16-miesięczne maluchy sobie nawzajem zdjęcie zrobiły i czekałem na to drugie, a to chodzi o to, że aparat ma 16 miesięcy? :)
Pozdrawiam.
Ja tak samo myślałem :mrgreen:
Pozdrawiam.
Ja tak samo myślałem :mrgreen:
No to ładną cenzurkę mi wystawiliście :-)