Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : proszę o adres

paulina
30.04.04, 12:19
Od roku jestem posiadaczką Olimpusa C-4000. Niestety aparat upadł i ... :cry: .Niby gwarancja jest jeszcze na tydzień, ale został zakupiony w NY i nie zdążę go tam dotransportować :x .Proszę Państwa o podanie jakiegoś dobrego serwisu w Warszawie. Z góry dziękuję. :cry: :cry: :cry:

tomasc
30.04.04, 12:38
Witam
Sam niedawno szukałem infirmacji na temat geatrancji. Myślę, że pod tym adresem uzyskasz pmoc. Jednak musisz sięliczyć, że jeżeli są to uszkodzenia mechaniczne to gwarancje nie obejmuje tego typu usterek.
Poni zej podaję link.
Pozdrawiam
http://www.eurocolor.pl/aa_o_fir_kontakt.php

Asan
30.04.04, 13:34
Lącze sie z Toba w bolu paulinko :(

powodzenia

paulina
30.04.04, 22:25
Dziękuję serdecznie łącznie z wyrazami żalu Asanie. Dowiedziałam się,że w Warszawie na Nowogrodzkiej jest też ponoć jakis serwis mam nadzieję,że dobry. Niestety ponoć sprzęt zakupiony na terenie USA nie może byc mimo gwarancji serwisowny w Polsce bez względu na uszkodzenia. I to jest najbardziej smutne bo jeszcze jest na gwarancji przez tydzień. Nie działa spust i zoom. Ale tego nie da się wirtualnie naprawić :cry: Mimo wszystko serdecznie dziękuję, ale to i tak nie zmienia faktu,że cały czas siedzę i :cry: :cry: :cry:

Asan
1.05.04, 02:35
biedactwo... :( przykre, stalo sie, ale nie ma co tego rozpamietywac :( A w tydzien paczka nie doszlaby do USA? Zreszta uszkodzen fizycznych gwarancja i tak nie obejmuje, wiec pewnie nie naprawionoby szkody w ramach gwarancji. Takze niewiele tracisz. Dowiedz sie ile kosztowalaby ewentualna naprawa defektu :roll:

pozdrawiam

paulina
8.05.04, 11:37
Dzięki Asanie za słowa otuchy. Wieści z ostatniej chwili, aparat został umieszczony w serwisie podanym mi wyżej (za co raz jeszcze dzięki).Niestety nie zmienia to mojego nastroju, znów płaczę...... :( :( :( tym razem nad podanymi mi kosztami naprawy...mój Boże czemuś uczynił serwisy tak drogimi światyniami. Szkoda pisać.Pozdrawiam wszystkich.
P.S. Może pogoda i ciekawe plenery zrekompensują mi tę stratę.