PDA

Zobacz pełną wersję : e-3 cena w www.digitalrev.com

sasiela
26.11.07, 19:26
Cena coraz atrakcyjniejsza, zobaczymy do ilu dojdzie

http://www.digitalrev.com/en/product_details.php?item_id=2461&category_id=

grizz
26.11.07, 19:29
Cena coraz atrakcyjniejsza, zobaczymy do ilu dojdzie

http://www.digitalrev.com/en/product_details.php?item_id=2461&category_id=

nie warto

UKŁ 875.99 = 4 502.98433 Polish zloty

a w w Polsce:
http://www.ceneo.pl/951030 5000zł

Więc lepiej miec to na miejscu :)

pafcio
26.11.07, 19:38
UK jest w EU, więc gwarancja 2 lata.
A poza tym:
"Availability: In Stock, ships within 24 hours"

A u nas termin dalej wirtualny :evil: Nie mozna więc mówić o "mieniu (maniu?) na miejscu"

epicure
26.11.07, 19:44
Ale u nas jest grip gratis. A tam?

pafcio
26.11.07, 19:46
Może jestem nudny, ale do czego komu sam grip :?: Nawet gratis :!: Tam jest E-3 :mrgreen:

epicure
26.11.07, 19:55
Nie sam grip, tylko E-3 z gripem gratis.

pafcio
26.11.07, 20:00
No to kup E-3 w dowolnym sklepie w Polsce z wysyłką za 24h to zrozumiesz o czym piszę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

blady
26.11.07, 20:03
Daję za E-3 3500 zł, czekam na miarodajne porównanie z D300 i zaczynam się powoli zastanawiać nad... D300 :mrgreen:

epicure
26.11.07, 20:04
Rozumiem o czym mówisz, pafcio. Tylko nie rozumiem po co się tak spieszyć? Tyle lat czekaliście, a nie możecie poczekać jeszcze kilku dni, aż sprzęt będzie dostępny w Polsce. Podobno ma być w tym tygodniu. Naprawdę trzeba się rzucać na mniej atrakcyjną ofertę z UK?

Daję za E-3 3500 zł, czekam na miarodajne porównanie z D300 i zaczynam się powoli zastanawiać nad... D300 :mrgreen:

To trochę bez sensu. Chcesz, żeby E-3 kosztował 3500 zł, podczas gdy D300 kosztuje 5800 zł i oczekujesz, że będą to aparaty na podobnym poziomie, aby można je było ze sobą porównywać? Gdyby tak było, to czemu Olympus miałby być taki tani?

pafcio
26.11.07, 20:09
...Podobno ma być w tym tygodniu. Podobno.... :twisted:

To jak ZD 70-300 - Ja już mam i juz nie interesuje mnie kiedy będzie dostępny :mrgreen: .

A poza tym skąd wiesz, że na mniej atrakcyjną? Na razie jest bardziej atrakcyjna - cenowo :!: Może tam tez jest promocja?

Tylko nie rozumiem po co się tak spieszyć? Nie poradzę

Tyle lat czekaliście, a nie możecie poczekać jeszcze kilku dni...No właśnie :mrgreen: A jest nas chyba więcej niz ja jeden :mrgreen:

epicure
26.11.07, 20:11
Może... Ale póki co nic na ten temat nie wiesz, więc po co gdybać? Promocyjna oferta w Polsce jest bardziej atrakcyjna wliczając wszystkie gratisy.

pafcio
26.11.07, 20:13
Może... Ale póki co nic na ten temat nie wiesz, więc po co gdybać?Ale to nie ja gdybam...

Promocyjna oferta w Polsce jest bardziej atrakcyjna wliczając wszystkie gratisy.To Ty twierdzisz, że jest bardziej atrakcyjna nie znając oferty UK :mrgreen:

blady
26.11.07, 20:22

To trochę bez sensu. Chcesz, żeby E-3 kosztował 3500 zł, podczas gdy D300 kosztuje 5800 zł i oczekujesz, że będą to aparaty na podobnym poziomie, aby można je było ze sobą porównywać? Gdyby tak było, to czemu Olympus miałby być taki tani?

Kto powiedział, że będą na podobnym poziomie? Może D300 warty jest tego, żeby zapłacić za niego 5800 bez mrugnięcia?

sasiela
26.11.07, 20:34
http://cgi.ebay.co.uk/Olympus-E-3-E3-Body-HLD-4-Holder-Bat-6Gifts-NO-VAT-AB4E_W0QQitemZ110196586963QQihZ001QQcategoryZ31388 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

* E-3 body
* Li-ion battery BLM-1
* Li-ion battery charger BCM-2
* USB cable
* Video cable
* Shoulder strap
* OLYMPUS Master CD-ROM
* Instruction manual
* Extra Battery for Olympus E3
* Olympus HLD-4 Battery Grip for E3

Dalej uważacie, że nieatrakcyjna cena ?

Swoja droga zamawiałem u nich parę rzeczy i nigdy mnie na zawiedli

PS. Poza tym sami opłacają należne cło.

*This is a special 'We pay the import fee if there is any' auction. Ł1049.99 plus P&P is all you ever need to spend in order to own this item.

Any import tax/duty/fee charged will be reimbursed by us in full, upon producing a customs receipt. The import tax is normally collected by the delivery driver at the door. Please keep the receipt and the customs fee sticker for reimbursement. Just post/fax/scan and email your customs receipt to us, and will we pay you the total amount on the receipt within 24 hours!

*This offer applies to this auction only. This offer is for customers with UK shipping addresses only.

epicure
26.11.07, 22:49
Ok, w takim razie ta oferta z UK jest bardziej atrakcyjna :).

blady
26.11.07, 23:06
Item location: Hong Kong, Hong Kong

To nie jest oferta z UK, tylko z Hong Kongu. Opłata za podatki/cło dotyczy dostawy na adresy w UK.

sasiela
27.11.07, 00:30
mysle ze to zadna przeszkoda - dzis kazdy ma kolege w UK ktory przyjedzie na swieta

pafcio
27.11.07, 09:15
epicure
Absolutnie nie neguję twierdenia, że lepiej jest kupić sprzęt w Polsce. Nawet płacąc te kilka złotych drożej - trudno. Co ma jednak zrobić zdeterminowany klient, który widzi jak wszędzie dookoła ludziska od jakiegoś czasu handlują sprzętem a nasz kraj ta frajda omija? A co, jeśli w dodatku bardzo chce mieć.?! Nawet nie potrzebuje, do wykonania niecierpiącego zwłoki zadania, ale po prostu chce i koniec? Otóż wtedy kupuje tam, gdzie sprzęt jest dostępny. I tyle.

Jeśli faktycznie E-3 z 12-60 będzie dostępny od najbliższego poniedziałku to go z przyjemnością kupię u nas, ale jesli nie, to oleję gripa (którego i tak nie używam, ale może dlatego, że nie mam :? ) i 2 lata gwarancji i plecaczek (bo są to wirtualne prezenty, które i tak nie zaistnieją bez głównego zakupu :twisted: ) i po prostu zamówię tam, gdzie mi wyślą w dniu zamówienia (a raczej zapłaty).