Zobacz pełną wersję : [OPL] Miss Ferreira ambasadorką aparatów OLYMPUS PEN
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2014/12/promocjeJPG-2.jpg
źródło (http://www.partner.olympus.pl/2014.12.02_Miss-Ferreira-ambasadorka-aparatow-OLYMPUS-PEN.html)
Jedna z najbardziej obiecujących polskich blogerek Sara Ferreira została ambasadorką aparatów marki OLYMPUS PEN. Blogerka dołączyła do PEN GENERATION
More... (http://www.partner.olympus.pl/2014.12.02_Miss-Ferreira-ambasadorka-aparatow-OLYMPUS-PEN.html)
Nareszcie, nie mogłem się już doczekać tej wiekopomnej chwili.
Obiecująca blogerka:?::roll:
Nareszcie, nie mogłem się już doczekać tej wiekopomnej chwili.
Obiecująca blogerka:?::roll:
Ni cholery nie znam.. ale może teraz będzie znana :)
T.
Też niestety jeszcze nie znam.
Raczej na szczęście.
Mam z tego powodu flaszkę otworzyć, czy jak :?:
Mam z tego powodu flaszkę otworzyć, czy jak :?:
Się zastanawiaj jeszcze dłużej :) Każda okazja jest dobra...
T.
Już na pierwszy rzut oka widać, że doskonale komponuje się z szarym płaszczem i szalem w kratę. Jednak jest to aparat wielofunkcyjny i równie dobrze wygląda zestawiony z różowym swetrem czy małą czarną (sprawdzałam!)
No, no... Bogactwo funkcji.
No, no... Bogactwo funkcji.
Może inaczej spojrzymy na nasze aparaty... odnajdziemy nowe funkcjonalności ;-)
T.
to się musiało prędzej czy później zdarzyć. Pokaż mi swój aparat a powiem Ci kim jesteś - bloger, celebryta, hipster itp.
Nooo, to już jestem świadoma, że moja E-5 z 50-200 idealnie pasuję mi do trepów :mrgreen: Trendy jestem :-P
Elfiku! Jak możesz jej nie znać?? Takie 100% Polskie i "Sara" i "Ferreira"
Prawie jak Marysia Kowalska pisana inaczej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W końcu jest to aparat na taki target - modowy - to dobra wiadomość dla Olympusa.
A zdjęcia są przyzwoite, oglądalność wysoka, - wejść ma więcej niż nasze forum.
Heheheehe :)
Poszperalem troche w sieci :)
30 000 unikalnych odwiedzin miesiecznie, powiadacie ? :mrgreen: Dobre :mrgreen:
Zachodze w glowe WTF ?
Ku... kto to wogole jest ta MISS...
pozdro
Ni cholery nie znam.. ale może teraz będzie znana :)
Nas też prawie nikt nie zna poza tymi, którzy nas znają. :)
---------- Post dodany o 17:04 ---------- Poprzedni post był o 17:01 ----------
Heheheehe :)
Poszperalem troche w sieci :)
30 000 unikalnych odwiedzin miesiecznie, powiadacie ? :mrgreen: Dobre :mrgreen:
No to może opublikuj to co znalazłeś. Takie niedopowiedzenia, że niby coś jest, a nie jest. ;)
---
Podziwiam. Tyle energii włożone w to by doszukać się słabości.
W jakąś prawie Marysię, niby Kowalską...
W jakąś prawie Marysię, niby Kowalską...
Swoja droga z niej taka MISS jak ze mnie MISTER...
Chyba zaloze sobie bloga :)
pozdro
Nas też prawie nikt nie zna poza tymi, którzy nas znają. :)
---------- Post dodany o 17:04 ---------- Poprzedni post był o 17:01 ----------
No to może opublikuj to co znalazłeś. Takie niedopowiedzenia, że niby coś jest, a nie jest. ;)
---
W końcu jest to aparat na taki target - modowy - to dobra wiadomość dla Olympusa.
A zdjęcia są przyzwoite, oglądalność wysoka, - wejść ma więcej niż nasze forum.
Zaczynam sie zastanawiac, czy objęcie stanowiska moda wiąże sie ze złożeniem zdrowego rozsadku w depozyt na czas trwania funkcji...
Znalezienie danych zajelo mi 10 minut - interpretacja 5. W sumie masz racje - nie moj cyrk, nie moje malpy.o
Dodam tylko, ze brak krytycyzmu w zyciu nie jest zbyt zdrowym podejsciem I trąci naiwnością...
Nyny to jedno wejście ode mnie na bloga masz zapewnione jeszcze 29999 i już będziesz misterem.
Hihi… a widzicie jak działa ;) Ilu z Was weszło na jej bloga…ilu dyskutuje ;)
Hihi… a widzicie jak działa ;) Ilu z Was weszło na jej bloga…ilu dyskutuje ;)
I, jak to się mod-nie mówi: jest progres. :mrgreen:
A tak na serio - jest target, który takich reklam włąśnie potrzebuje… tylko, ze na całokształt odbioru firmy marnie, to moim zdaniem wygląda.
Zaczynam sie zastanawiac, czy objęcie stanowiska moda wiąże sie ze złożeniem zdrowego rozsadku w depozyt na czas trwania funkcji...
Znalezienie danych zajęło mi 10 minut - interpretacja 5. W sumie masz racje - nie moj cyrk, nie moje małpy.o
Dodam tylko, ze brak krytycyzmu w życiu nie jest zbyt zdrowym podejściem I trąci naiwnością...
Nigdy nie błyszczałem zdrowym rozsądkiem, nie poruszam się w statystykach internetowych zbyt swobodnie, ale mam zdecydowanie więcej dystansu do siebie i umiem posługiwać się kpiną bez pogardy :)
Zachęcam Cię, mistrzu K@czy, do tEgo samego ;)
pozdrawiam,
---------- Post dodany o 18:27 ---------- Poprzedni post był o 18:22 ----------
A tak na serio - jest target, który takich reklam właśnie potrzebuje… tylko, ze na całokształt odbioru firmy marnie, to moim zdaniem wygląda.
Target jest, i to całkiem spory, i to taki co ma kasę - bycie modnym kosztuje.
A oddział polski firmy 'musiał' tak postąpić, znaleźć blogera/blogerkę modową i namówić do korzystania z tego aparatu, gdyż takie założenie płyneło z kwatery głównej, ujawnione wraz z funkcją odchylanego ekranu do selfie.
'Profesjonaliści' potrafią robić zdjęcia wszelakim sprzętem, ale Olek nie jest ich mainstreamem - więc firma wypełnia luki na rynku.
Ja uważam, że taka strategia dobra jak każda inna - liczy się sprzedaż, a nie to co XY osób z 'niszowego' forum fotograficznego uważa....
pozdrawiam,
'Profesjonaliści' potrafią robić zdjęcia wszelakim sprzętem [ciach]
Potrafią każdym, a i tak robią ***** (nazwa firmy zastrzeżona).
Bardzo proszę o trzymanie poziomu dyskusji i unikanie kwestii światopoglądowych.
Skasowałem kilka postów.
Jedna z najbardziej obiecujących blogerek...............śmieszno i straszno.....................w obiecywaniu inni są zdecydowanie lepsiejsi a są ich tysiące. Czasami trudno ich nawet "policzyć". Im trza było dać te peny ;-)
Nieraz to wstyd się przyznać, że ma się jakiś światopogląd... :roll:
Moj tekst o pendolino nosil cechy światopogladowe czy tak ci palec obsunal?
Nawet nie wymawiaj tego słowa :-) Argumenty już znasz, kaczy pewnie też :-)
Pamiętacie, że to wątek RSSBot'a? :mrgreen:
Jak by co: ciach mu po reputacji. :twisted:
Chcialem dac Karolowi za nadgorliwosc, ale system nie pozwala - da mu ktos minusa w miom imieniu?
Ja chciałem ale system mówi, że mogę dać tylko plusa :-) Chciałem dać tego plusa bo to w sumie ten sam wstyd ale system mówi,że już za dużo ich rozdałem :-)
Chcialem dac Karolowi za nadgorliwosc, ale system nie pozwala - da mu ktos minusa w miom imieniu?
Ja chcialem.Ale otrzymalem info:Ty juz tu nic nie mozesz,nawet nie pytaj dlaczego:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen:
Pamiętacie, że to wątek RSSBot'a? :mrgreen:
Jak by co: ciach mu po reputacji. :twisted:Ty, ja to nawet próbowałam z nim gadać, ale nie trybi ;)
Chcialem dac Karolowi za nadgorliwosc, ale system nie pozwala - da mu ktos minusa w miom imieniu?Ja bym mogła, ale akurat Karolowi daję wszystko prócz minusów. Bo jak? Na zlotach mu na kolanach siedzę. TWA w końcu :-P Mam sprzątać biurko :???:
Ja chciałem ale system mówi, że mogę dać tylko plusa :-) Chciałem dać tego plusa bo to w sumie ten sam wstyd ale system mówi,że już za dużo ich rozdałem :-):roll::grin:
Echhhhh.... Karol......
Dziekuj Sekretariannie za ratunek :mrgreen:
A jak sie dowiem jeszcze raz o kolankach to wysle pluton listonoszy na zwiad :mrgreen:
Echhhhh.... Karol......
A jak sie dowiem jeszcze raz o kolankach to wysle pluton listonoszy na zwiad :mrgreen:
Z kasownikami zszywek...
Echhhhh.... Karol......
A jak sie dowiem jeszcze raz o kolankach to wysle pluton listonoszy na zwiad :mrgreen:No cio? Tak i Ty jesteś moim jedynym Prezesem najsłodszym. Masz jednak jedną wadę. Nie potrafisz ogrzać na odległość ;)
Z kasownikami zszywek...Phi, Ty mnie zszywkami straszysz? Alllle numer :mrgreen:
Nie mogę wejść w linkę bo mam RSSBota na liście ignorowanych :D
Nie potrafisz ogrzać na odległość ;)
Potrafi, jesli dlugosc przekaracza odleglosc.
Phi, Ty mnie zszywkami straszysz? Alllle numer :mrgreen:
Nie zszywkami tylko KASOWNIKAMI tychże, czytaj jak to mówią ze zrozumieniem....:wink:
Potrafi, jesli dlugosc przekaracza odleglosc.:shock: Z Kanzas do Polski to... O mamuniu :lol:
Nie zszywkami tylko KASOWNIKAMI tychże, czytaj jak to mówią ze zrozumieniem....:wink:A co to te kasowniki :-P
4ozmiar jednak ma znaczenie :mrgreen:
Kasowniki to jest obsługa zszywacza - kasuja pacjentów i zrzucają demokrację w pigułkach :mrgreen:
Czasami zwani listonoszami dla niepoznaki :mrgreen:
... zrzucają demokrację w pigułkach :mrgreen:Stonkę też zrzucają?
Stonkę też zrzucają?
Już nie..... by nie robić konkurencji mirabelkom......:shock:
Znowu mi się światopogląd odezwał.....
Znowu mi się światopogląd odezwał.....Możesz (ale to chyba lepiej na PW) wytłumaczyć, co ma wspólnego światopogląd z mirabelkami?
Wiesz, ja na prowincji wychowany a teraz na emigracji :roll:
Znowu mi się światopogląd odezwał.....Coś taki wrażliwy? Ja za światopoglądy same plusy dostaję. No ale cóś... Ja łdniej pachnę :mrgreen:
Stonkę też zrzucają?
Odkad ruskie zaczeli ja pozera zamiast ziemniakow, to przestalismy :D
Ostatnio za swiatopoglad mozna uznac wszystko. Zrobmy maly eksperyment - powiedzcie jakies slowo, ktore waszym zdaniem nie ma nic wspolnego z jakimkolwiek swiatopogldaem - zobaczymy, czy wam sie uda :)
Odkad ruskie zaczeli ja pozera zamiast ziemniakow, to przestalismy :D
Ostatnio za swiatopoglad mozna uznac wszystko. Zrobmy maly eksperyment - powiedzcie jakies slowo, ktore waszym zdaniem nie ma nic wspolnego z jakimkolwiek swiatopogldaem - zobaczymy, czy wam sie uda :)
Nie zobaczymy. Test zakończony. Wątek zamknięty.