Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [OPL] Miss Ferreira ambasadorką aparatów OLYMPUS PEN

RSSBot
2.12.14, 13:50
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2014/12/promocjeJPG-2.jpg
źródło (http://www.partner.olympus.pl/2014.12.02_Miss-Ferreira-ambasadorka-aparatow-OLYMPUS-PEN.html)
Jedna z najbardziej obiecujących polskich blogerek Sara Ferreira została ambasadorką aparatów marki OLYMPUS PEN. Blogerka dołączyła do PEN GENERATION

More... (http://www.partner.olympus.pl/2014.12.02_Miss-Ferreira-ambasadorka-aparatow-OLYMPUS-PEN.html)

adambieg
2.12.14, 14:58
Nareszcie, nie mogłem się już doczekać tej wiekopomnej chwili.
Obiecująca blogerka:?::roll:

Thomasso
2.12.14, 15:00
Nareszcie, nie mogłem się już doczekać tej wiekopomnej chwili.
Obiecująca blogerka:?::roll:

Ni cholery nie znam.. ale może teraz będzie znana :)

T.

nightelf
2.12.14, 15:02
Też niestety jeszcze nie znam.

luc4s
2.12.14, 15:06
Ciekawe co im obiecała?

adambieg
2.12.14, 15:06

Raczej na szczęście.

easy_rider
2.12.14, 15:07
Mam z tego powodu flaszkę otworzyć, czy jak :?:

Thomasso
2.12.14, 15:14
Mam z tego powodu flaszkę otworzyć, czy jak :?:

Się zastanawiaj jeszcze dłużej :) Każda okazja jest dobra...

T.

epicure
2.12.14, 15:33
Już na pierwszy rzut oka widać, że doskonale komponuje się z szarym płaszczem i szalem w kratę. Jednak jest to aparat wielofunkcyjny i równie dobrze wygląda zestawiony z różowym swetrem czy małą czarną (sprawdzałam!)

No, no... Bogactwo funkcji.

Thomasso
2.12.14, 15:35
No, no... Bogactwo funkcji.

Może inaczej spojrzymy na nasze aparaty... odnajdziemy nowe funkcjonalności ;-)

T.

szafir51
2.12.14, 15:51
to się musiało prędzej czy później zdarzyć. Pokaż mi swój aparat a powiem Ci kim jesteś - bloger, celebryta, hipster itp.

Lolita
2.12.14, 15:58
Nooo, to już jestem świadoma, że moja E-5 z 50-200 idealnie pasuję mi do trepów :mrgreen: Trendy jestem :-P

Saboor
2.12.14, 16:00
Elfiku! Jak możesz jej nie znać?? Takie 100% Polskie i "Sara" i "Ferreira"
Prawie jak Marysia Kowalska pisana inaczej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sawa
2.12.14, 16:04
W końcu jest to aparat na taki target - modowy - to dobra wiadomość dla Olympusa.
A zdjęcia są przyzwoite, oglądalność wysoka, - wejść ma więcej niż nasze forum.

k@czy
2.12.14, 17:43
Heheheehe :)
Poszperalem troche w sieci :)
30 000 unikalnych odwiedzin miesiecznie, powiadacie ? :mrgreen: Dobre :mrgreen:

nyny
2.12.14, 17:51
Zachodze w glowe WTF ?

Ku... kto to wogole jest ta MISS...

pozdro

hades
2.12.14, 18:04
Ni cholery nie znam.. ale może teraz będzie znana :)

Nas też prawie nikt nie zna poza tymi, którzy nas znają. :)

---------- Post dodany o 17:04 ---------- Poprzedni post był o 17:01 ----------

Heheheehe :)
Poszperalem troche w sieci :)
30 000 unikalnych odwiedzin miesiecznie, powiadacie ? :mrgreen: Dobre :mrgreen:

No to może opublikuj to co znalazłeś. Takie niedopowiedzenia, że niby coś jest, a nie jest. ;)

---

Podziwiam. Tyle energii włożone w to by doszukać się słabości.

Saboor
2.12.14, 18:06
W jakąś prawie Marysię, niby Kowalską...

nyny
2.12.14, 18:12
W jakąś prawie Marysię, niby Kowalską...

Swoja droga z niej taka MISS jak ze mnie MISTER...

Chyba zaloze sobie bloga :)

pozdro

k@czy
2.12.14, 18:39
Nas też prawie nikt nie zna poza tymi, którzy nas znają. :)

---------- Post dodany o 17:04 ---------- Poprzedni post był o 17:01 ----------

No to może opublikuj to co znalazłeś. Takie niedopowiedzenia, że niby coś jest, a nie jest. ;)

---

W końcu jest to aparat na taki target - modowy - to dobra wiadomość dla Olympusa.
A zdjęcia są przyzwoite, oglądalność wysoka, - wejść ma więcej niż nasze forum.

Zaczynam sie zastanawiac, czy objęcie stanowiska moda wiąże sie ze złożeniem zdrowego rozsadku w depozyt na czas trwania funkcji...

Znalezienie danych zajelo mi 10 minut - interpretacja 5. W sumie masz racje - nie moj cyrk, nie moje malpy.o
Dodam tylko, ze brak krytycyzmu w zyciu nie jest zbyt zdrowym podejsciem I trąci naiwnością...

kolba
2.12.14, 19:02
Nyny to jedno wejście ode mnie na bloga masz zapewnione jeszcze 29999 i już będziesz misterem.

grizz
2.12.14, 19:05
Hihi… a widzicie jak działa ;) Ilu z Was weszło na jej bloga…ilu dyskutuje ;)

Saboor
2.12.14, 19:07
Hihi… a widzicie jak działa ;) Ilu z Was weszło na jej bloga…ilu dyskutuje ;)
I, jak to się mod-nie mówi: jest progres. :mrgreen:

grizz
2.12.14, 19:21
A tak na serio - jest target, który takich reklam włąśnie potrzebuje… tylko, ze na całokształt odbioru firmy marnie, to moim zdaniem wygląda.

Sawa
2.12.14, 19:27
Zaczynam sie zastanawiac, czy objęcie stanowiska moda wiąże sie ze złożeniem zdrowego rozsadku w depozyt na czas trwania funkcji...

Znalezienie danych zajęło mi 10 minut - interpretacja 5. W sumie masz racje - nie moj cyrk, nie moje małpy.o
Dodam tylko, ze brak krytycyzmu w życiu nie jest zbyt zdrowym podejściem I trąci naiwnością...
Nigdy nie błyszczałem zdrowym rozsądkiem, nie poruszam się w statystykach internetowych zbyt swobodnie, ale mam zdecydowanie więcej dystansu do siebie i umiem posługiwać się kpiną bez pogardy :)
Zachęcam Cię, mistrzu K@czy, do tEgo samego ;)

pozdrawiam,

---------- Post dodany o 18:27 ---------- Poprzedni post był o 18:22 ----------

A tak na serio - jest target, który takich reklam właśnie potrzebuje… tylko, ze na całokształt odbioru firmy marnie, to moim zdaniem wygląda.

Target jest, i to całkiem spory, i to taki co ma kasę - bycie modnym kosztuje.
A oddział polski firmy 'musiał' tak postąpić, znaleźć blogera/blogerkę modową i namówić do korzystania z tego aparatu, gdyż takie założenie płyneło z kwatery głównej, ujawnione wraz z funkcją odchylanego ekranu do selfie.

'Profesjonaliści' potrafią robić zdjęcia wszelakim sprzętem, ale Olek nie jest ich mainstreamem - więc firma wypełnia luki na rynku.
Ja uważam, że taka strategia dobra jak każda inna - liczy się sprzedaż, a nie to co XY osób z 'niszowego' forum fotograficznego uważa....

pozdrawiam,

nightelf
2.12.14, 19:29
'Profesjonaliści' potrafią robić zdjęcia wszelakim sprzętem [ciach]

Potrafią każdym, a i tak robią ***** (nazwa firmy zastrzeżona).

Karol
2.12.14, 19:51
Bardzo proszę o trzymanie poziomu dyskusji i unikanie kwestii światopoglądowych.
Skasowałem kilka postów.

voovoo2
2.12.14, 19:57
Jedna z najbardziej obiecujących blogerek...............śmieszno i straszno.....................w obiecywaniu inni są zdecydowanie lepsiejsi a są ich tysiące. Czasami trudno ich nawet "policzyć". Im trza było dać te peny ;-)

Krakman
2.12.14, 19:58
Nieraz to wstyd się przyznać, że ma się jakiś światopogląd... :roll:

k@czy
2.12.14, 19:58
Moj tekst o pendolino nosil cechy światopogladowe czy tak ci palec obsunal?

voovoo2
2.12.14, 20:07
Nawet nie wymawiaj tego słowa :-) Argumenty już znasz, kaczy pewnie też :-)

Saboor
2.12.14, 20:33
Pamiętacie, że to wątek RSSBot'a? :mrgreen:
Jak by co: ciach mu po reputacji. :twisted:

k@czy
2.12.14, 21:04
Chcialem dac Karolowi za nadgorliwosc, ale system nie pozwala - da mu ktos minusa w miom imieniu?

voovoo2
2.12.14, 21:08
Ja chciałem ale system mówi, że mogę dać tylko plusa :-) Chciałem dać tego plusa bo to w sumie ten sam wstyd ale system mówi,że już za dużo ich rozdałem :-)

Mirek54
2.12.14, 21:19
Chcialem dac Karolowi za nadgorliwosc, ale system nie pozwala - da mu ktos minusa w miom imieniu?

Ja chcialem.Ale otrzymalem info:Ty juz tu nic nie mozesz,nawet nie pytaj dlaczego:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen:

Lolita
2.12.14, 21:21
Pamiętacie, że to wątek RSSBot'a? :mrgreen:
Jak by co: ciach mu po reputacji. :twisted:Ty, ja to nawet próbowałam z nim gadać, ale nie trybi ;)

Chcialem dac Karolowi za nadgorliwosc, ale system nie pozwala - da mu ktos minusa w miom imieniu?Ja bym mogła, ale akurat Karolowi daję wszystko prócz minusów. Bo jak? Na zlotach mu na kolanach siedzę. TWA w końcu :-P Mam sprzątać biurko :???:

Ja chciałem ale system mówi, że mogę dać tylko plusa :-) Chciałem dać tego plusa bo to w sumie ten sam wstyd ale system mówi,że już za dużo ich rozdałem :-):roll::grin:

k@czy
2.12.14, 21:40
Echhhhh.... Karol......
Dziekuj Sekretariannie za ratunek :mrgreen:
A jak sie dowiem jeszcze raz o kolankach to wysle pluton listonoszy na zwiad :mrgreen:

Krakman
2.12.14, 21:43
Echhhhh.... Karol......
A jak sie dowiem jeszcze raz o kolankach to wysle pluton listonoszy na zwiad :mrgreen:

Z kasownikami zszywek...

Lolita
2.12.14, 21:49
Echhhhh.... Karol......
A jak sie dowiem jeszcze raz o kolankach to wysle pluton listonoszy na zwiad :mrgreen:No cio? Tak i Ty jesteś moim jedynym Prezesem najsłodszym. Masz jednak jedną wadę. Nie potrafisz ogrzać na odległość ;)

Z kasownikami zszywek...Phi, Ty mnie zszywkami straszysz? Alllle numer :mrgreen:

aga_piet
2.12.14, 21:58
Nie mogę wejść w linkę bo mam RSSBota na liście ignorowanych :D

Mirek54
2.12.14, 22:00
Nie potrafisz ogrzać na odległość ;)

Potrafi, jesli dlugosc przekaracza odleglosc.

Krakman
2.12.14, 22:37
Phi, Ty mnie zszywkami straszysz? Alllle numer :mrgreen:

Nie zszywkami tylko KASOWNIKAMI tychże, czytaj jak to mówią ze zrozumieniem....:wink:

Lolita
2.12.14, 23:01
Potrafi, jesli dlugosc przekaracza odleglosc.:shock: Z Kanzas do Polski to... O mamuniu :lol:

Nie zszywkami tylko KASOWNIKAMI tychże, czytaj jak to mówią ze zrozumieniem....:wink:A co to te kasowniki :-P

k@czy
2.12.14, 23:13
4ozmiar jednak ma znaczenie :mrgreen:

Kasowniki to jest obsługa zszywacza - kasuja pacjentów i zrzucają demokrację w pigułkach :mrgreen:
Czasami zwani listonoszami dla niepoznaki :mrgreen:

helmuth
2.12.14, 23:30
... zrzucają demokrację w pigułkach :mrgreen:Stonkę też zrzucają?

Krakman
2.12.14, 23:41
Stonkę też zrzucają?

Już nie..... by nie robić konkurencji mirabelkom......:shock:
Znowu mi się światopogląd odezwał.....

helmuth
2.12.14, 23:45
Znowu mi się światopogląd odezwał.....Możesz (ale to chyba lepiej na PW) wytłumaczyć, co ma wspólnego światopogląd z mirabelkami?
Wiesz, ja na prowincji wychowany a teraz na emigracji :roll:

Lolita
2.12.14, 23:48
Znowu mi się światopogląd odezwał.....Coś taki wrażliwy? Ja za światopoglądy same plusy dostaję. No ale cóś... Ja łdniej pachnę :mrgreen:

k@czy
3.12.14, 04:17
Stonkę też zrzucają?
Odkad ruskie zaczeli ja pozera zamiast ziemniakow, to przestalismy :D

Ostatnio za swiatopoglad mozna uznac wszystko. Zrobmy maly eksperyment - powiedzcie jakies slowo, ktore waszym zdaniem nie ma nic wspolnego z jakimkolwiek swiatopogldaem - zobaczymy, czy wam sie uda :)

hades
3.12.14, 09:35
Odkad ruskie zaczeli ja pozera zamiast ziemniakow, to przestalismy :D

Ostatnio za swiatopoglad mozna uznac wszystko. Zrobmy maly eksperyment - powiedzcie jakies slowo, ktore waszym zdaniem nie ma nic wspolnego z jakimkolwiek swiatopogldaem - zobaczymy, czy wam sie uda :)

Nie zobaczymy. Test zakończony. Wątek zamknięty.