PDA

Zobacz pełną wersję : [Fotografuj.pl] Przy zakupie aparat OM-D lub obiektywu M.Zuiko otrzymasz kurs fotogra

RSSBot
18.11.14, 15:40
Firma Olympus rozpoczęła promocje, w której każdy kto zakupi aparat OM-D lub obiektyw M.Zuiko otrzyma zaawansowany kurs fotografii gratis. Zajęcia odbywać się będą w Akademii Fotografii a do wyboru jest aż siedem tematycznych kursów.

Więcej... (http://www.fotografuj.pl/News/Przy_zakupie_aparat_OM_D_lub_obiektywu_M_Zuiko_otr zymasz_kurs_fotografii/id/8856)

Makromaniak
18.11.14, 17:38
czyli Olympus zakłada, ze każdy nabywca jego produktu nie umie robić zdjęć i trzeba go tego nauczyć :-)

barmichal76
18.11.14, 17:42
Może zaklada, że zbyt mało początkujących hobbystów kupuje sprzęt Oly? Może nawet poprzedzil to badaniami?

Mirek54
18.11.14, 17:43
A moze ktos mu opowiedzial o lapaniu sie za przytwe?

barmichal76
18.11.14, 17:46
Ja wolę swoją optymistyczną wersję.
Pozdr

nyny
18.11.14, 17:50
Ja to nie wiem czy tylko u nas do kazdej rzeczy dorabiana jest ideologia?

Nie mozna tak po prostu sie cieszyc, ze dostaje ktos bonusa, tak najzwyczajniej po ludzku bez dopatrywania sie drugiego dna i szukania dziury...

p.s. Ja tam twierdze, ze nauki nigdy za malo, zwlaszcza patrzac na tworczosc coponiektorych mistrzow :)

pozdro

Jan_S
20.11.14, 13:46
tylko szkoda że nie ma proporcji w tym bonusie bo taki sam kurs dostaje ktoś kto kupi wypasione E-M1 jak i budżetowe 45/1,8

Dzuiko
20.11.14, 13:54
Ja to nie wiem czy tylko u nas do kazdej rzeczy dorabiana jest ideologia?

Nie mozna tak po prostu sie cieszyc, ze dostaje ktos bonusa, tak najzwyczajniej po ludzku bez dopatrywania sie drugiego dna i szukania dziury...

p.s. Ja tam twierdze, ze nauki nigdy za malo, zwlaszcza patrzac na tworczosc coponiektorych mistrzow :)

pozdro

Otóż to, po co drugie dna? Jak dają, można brać.