Zobacz pełną wersję : Wystąpił problem z aplikacją OLYMPUS Master.exe
hEJ,
dokonałem aktualizacji mojego świetnie działającego OLYMPUS Master w wersji 2.02, do wersji 2.04 co by obejrzeć rawy z E-3 i powiedzieć jest "git" ale embargo na rawy z e-3 zadziałało u mnie bardzo skutecznie. Program niby się uruchamia ale po uruchomieniu wywala się. Macie jakieś panaceum na dolegliwości aktualizacyjne do wersji 2.04?
stan po aktualizacji:
1. na obrazku powitalnym mam 2.02
2. w informacji "o programie" mam 2.04
3. wywala się po uruchomieniu czyli teraz nie mam nic
Odinstalować i zainstalować na nowo? Czy jest jakiś mniej absorbujący sposób na uleczenie? :?
A reseta systemu robiles?
Odinstalować i zainstalować na nowo? Czy jest jakiś mniej absorbujący sposób na uleczenie? :? ćwiartkę wódki wymieszać z piwem, wstrząsnąć wypić na raz.
Rafał Czarny
3.11.07, 23:09
Wstrząsnąć, ale broń Boże nie mieszać :roll: .
Odinstaluj, wywal pozostałości z rejestru i zainstaluj 2.04 na świeżo.
Powinno pomóc.
Żadna z powyższych metod jest nieskuteczna. Druga metoda wstrząsana odpada bo skutki uboczne przewyższają potencjalne korzyści.
Wojtec, ale na pewno zadziała twoja metoda? Bo jak się narobię i nie zadziała to strzelę focha.
Żadna z powyższych metod jest nieskuteczna. Druga metoda odpada bo skutki uboczne przewyższają potencjalne korzyści.
Nie rozumiem, w czym problem?
Nie mozesz przeinstalowac?
Nie rozumiem, w czym problem?
Nie mozesz przeinstalowac?
W sumie w niczym nie ma problemu. Ryzyko, że się nie uda. ;)
Już się nie udało. Aktualizacja.
Więcej nie popsujesz. Chyba...
Wiedziałem. Zaczyna się. Jakaś rejestracja, nie pamiętam hasła, do ściągnięcia 50 Mb... do gołych pośladków z taką aktualizacją...
I po co mi oglądać rawy z e-3? Idę jednak do lodówki na bro! fotomic - masz u mnie "pomógł" :mrgreen:
I po co mi oglądać rawy z e-3? Idę jednak do lodówki na bro! fotomic - masz u mnie "pomógł" :mrgreen:
Fajnie...
Gdybym wiedział poleciłbym Ci pół litra i dwa piwa zamiast próbować rozwiązać problem :mad:
Wojtek - poczekaj. Nie denerwuj się. Najważniejsza jest skuteczność. Na razie czekam na odzyskanie hasła :)
Właśnie odzyskałem hasło. Tylko dlaczego w języku germańskiego najeźdźcy :?: :roll:
Anbei schicken wir Ihnen wie gewünscht Ihre Zugangsdaten zu
Ihr Login: dlugow
Ihre Member ID (nur wenn vorhanden):
Einen schönen Tag! Wünscht,
Ihr Olympus Team
Nic z tego nie rozumiem. Przy rejestracji wybierałem POLAND :roll:
rozwiązanie problemu z błędem aplikacji OM 2.02 po aktualizacji do 2.04
1. odinstalować OM (bez względu na wersję)
2. otworzyć bro, wstrząsnąć, nie mieszać, spożywać w międzyczasie
3. ściągnąć najnowszą wersję OM i zainstalować
I wszystko działa i hula jak talala!
Podziękowania dla wszystkich którzy udzielili pomocy merytorycznej i psychicznej w rozwiązaniu problemu.
No cóż, dwa punkty z trzech to za mało na "Pomógł"...
PS
Jednak dostałem? Dziękuję :)