Zobacz pełną wersję : Pyatnko
Witam
Czy może ktoś mi powiedzieć jaki to model OLYMPUSA na zdjęciu i może podać do niego instrukcje obsługi
View Zoom 80?
Po co Ci instrukcja obsługi jak to ma 3 przyciski?
VonGregorius
29.10.07, 19:37
Ale najważniejsze to wiedzieć KTÓRY robi zdjęcia :)
Zdjęcia robi ten największy :D Miałem takiego tylko z zoomem 120,nawet fajne fotki robił:-)
Cztery przyciski , jeden do włączenia. :foto1:
Rafał Czarny
29.10.07, 21:13
Ale niektóre przyciski mają przypisane różne funkcje. Np. ten od włączania służy także do wyłączania. Tak więc stopień komplikacji jest znacznie większy niż wam się zdaje. :D
M jeszcze taką małą dziurkę.........jezeli wetknąć w nią coś cienkiego to dojdzie do nawiniecia filmu do kasety.Ma tez ramkę paralaksy w lampkę,ktora pokazuje,ze obiektyw znajduje sie zbyt blisko obiektu i zdjęcie będzie nieostre :D
zapomnieliście o skomplikowanym wyświetlaczu.
No niby wszystko jasne tylko ja nie rozumiem, jak to możliwe ze przez obiektyw o przekroju kołowym wychodzą prostokątne zdjęcia? To bez sensu, przecież nawet wizjer jest prostokątny ;D
Ktoś się specjalnie zalogował żeby dowiedzieć się czegoś a tu na początek został wybrechany. Zaóważyłem że spora część forumowiczów myśli że wszyscy są znawcami sprzętu a tajniki fotografii opanowali do perfekcji. Otóż nie moi drodzy. Na innych forach zaóważyłem że ludzie jak nie maja nic do powiedzenia to się nie wypowiadają.
Hańba. wstyd mi za nas wszystkich :mrgreen: , Grizz i po co zaczynałeś ?
Wiecie co, ale w tym wypadku to już się serio rozpędziliście. Ja bym tam stąd pierzchła ;)
PS Rodia, wywala mi błąd przy privach, więc pozwolę sobie tutaj, bo wiem, ze czytaz leżała cholera za wersalką ta instrukcja :twisted:, a z listem się przejdę jutro :)
Nie czuję się źle wyśmiewając się z autora wątku. Zwyczajnie lamersko nie zapoznał się z regulaminem łamiąc dwa jego punkty:
1. używanie poprawnej polszczyzny - (tytuł wątka) nie obchodzi mnie czy literówka czy nie
2. temat winien nawiązywać do problemu opisanego w wątku
Jeżeli ktoś olewa naszą małą Oly-społeczność i zasady których sami staramy się pilnować to czemu takiego nie olać?
PS Rodia, wywala mi błąd przy privach, więc pozwolę sobie tutaj, bo wiem, ze czytaz leżała cholera za wersalką ta instrukcja :twisted:, a z listem się przejdę jutro :)
Ok. Odebrałem.