Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sirui T-2005X

nyny
25.03.14, 21:26
Ja sie zastanawiam czy czegos mniejszego jako bekap do mojej frotki nie kupic, i coby M5 na tym wieszac, glownie do makro.

Pomyslalem o Sirui T-2005X, ma to ktos moze, jakies opinie, moze cos innego ?

pozdro

alnico
25.03.14, 21:56
Parę lat temu gdy szukałem niedużego, lekkiego statywu wybrałem właśnie Sirui, z tym że mniejszą wersję 1005X. Z tych które miałem okazję "pomacać" Sirui wydał mi się najlepiej/najsolidniej zrobionym statywem w swej klasie, opinie na różnych forach też generalnie były b. dobre. Jak na razie nie zawiódł, nie używam dużo aczkolwiek nieraz w ciężkich warunkach - woda, błoto.

nyny
25.03.14, 22:10
No wlasnie do tyrania ma byc, ma tez schodzic jak najnizej, nie musi byc jakis mega wysoki. Wazne tez ze wzgledu na fakt, iz czasami moze wieszane byc wiecej jak 6 kilo na nim to by byl w miare solidny, i nie gibal sie jak rezus.

pozdro

nyny
27.03.14, 14:45
No i pogrzebalem w necie, poczytalem troche, i znalazlem jeszcze nizej schodzacego :)
Tak wiec czekam teraz na kuriera, ktory ma przywiezc Sirui T-1005X :)

pozdro

hadan
27.03.14, 17:44
Tak wiec czekam teraz na kuriera, ktory ma przywiezc Sirui T-1005X :)

Wydaje mi się, że dokonałeś słusznego wyboru. Zwiedzałem ich fabrykę - najwyższy światowy poziom.
Mam też ich podręczny statyw 1205 i jestem nim w pełni usatysfakcjonowany.

Pozdrawiam

nyny
28.03.14, 20:43
Wydaje mi się, że dokonałeś słusznego wyboru. Zwiedzałem ich fabrykę - najwyższy światowy poziom.
Mam też ich podręczny statyw 1205 i jestem nim w pełni usatysfakcjonowany.

Pozdrawiam
Dzisiaj przylazl i czuje, ze sie bardzo polubimy :)
Pierwsze wrazenie dosyc pozytywne, maly, w miare lekki, w te 10kg udzwigu to smiem watpic, ale mysle ze z moim kastratem nie bedzie problemow ze stabilnoscia.

pozdro