Zobacz pełną wersję : Różne zdjęcia autorstwa SOL
Witam!
Zamieszczam swoje zdjęcia o różnej tematyce. Proszę o krytykę oraz rady.
Pierwsze zdjęcia z wycieczki na grzyby :D
Rafał Czarny
8.10.07, 17:51
Dwójeczka ładna. Mogłeś jednak pozbyć się tego niemuchora poprzez występelkowanie go butem.
Dwójeczka ładna. Mogłeś jednak pozbyć się tego niemuchora poprzez występelkowanie go butem.
Sadysta..., swoich modeli na ulicach tez tak stempelkujesz jak wchodzą Ci w kadr?
Po pierwsze - nie nie szczyć grzybów!
Po drugie - zgadzam się - dwójka najlepsza ale właśnie dzięki temu trzeciemu grzybkowi koło muchomorów...
W 1 i 3 można byłoby się pokusić o położenie na ziemi, tak aby grzyby wyszły pod innym kątem (ciut mniej "z góry").
A mnie się podoba.
Takie brzydkie kaczątko ;)
Faktycznie dwójeczka najładniejsza ale obie z muchomorkami mi się podobają.
Coś like this??
Mam ich więcej. Bardziej z dołu też się znajdą :D
Też jestem zdania, że grzybów niszczyć nie można, a cały urok zdjęcia w nieudanym muchomoże.
Wszystkie kadry sa na maksa centralne...:/ Kilka moze byc, ale nie wszystkie...
Coś like this??
Mam ich więcej. Bardziej z dołu też się znajdą :D
Też jestem zdania, że grzybów niszczyć nie można, a cały urok zdjęcia w nieudanym muchomoże.
Muchomor - muchomorze ;)
Ale to nieudany muchomor, (ten z boczku na zdjęciu nr 2) więc dla tego przez ż ;)
Mi brakuje trochę mniejszej GO i zabawy z kadrem (za Sucharem - zbyt centralne wszystkie)
Witam
Wszystkie grzyby bardzo ładne, a ze zdjęć najciekawsze wydaje mi się 2. I przyznam, że jestem jak najbardziej za pozostawieniem małego grzyba w spokoju. Nie tylko ze względów czysto "fotograficznych".
Teraz dla odmiany po grzybach :D zamieszczam kilka zdjęć kotka.
Jakiś zafarb na tych kotkach?
Jakiś zafarb na tych kotkach?
Nie wiem o co chodzi. Mógłbyś bardziej sprecyzować?
Zafarb czyli dominanta barwna albo przekłamanie kolorów.
Dwa ostatnie szczególnie.
Czy światło nie padało przez jakąś różową lub pomarańczową zasłonkę?
Nie okno bez zasłonek, ale ściany w pomieszczeniu mają wściekle pomarańczowy kolor (zresztą widać na jednym ze zdjęć). Stąd zapewne ten efekt. Niestety właśnie ten pokój upodobały sobie do spania ;).