PDA

Zobacz pełną wersję : Różne zdjęcia autorstwa SOL

SOL
8.10.07, 17:40
Witam!

Zamieszczam swoje zdjęcia o różnej tematyce. Proszę o krytykę oraz rady.

Pierwsze zdjęcia z wycieczki na grzyby :D

Rafał Czarny
8.10.07, 17:51
Dwójeczka ładna. Mogłeś jednak pozbyć się tego niemuchora poprzez występelkowanie go butem.

Karol
8.10.07, 17:56
Dwójeczka ładna. Mogłeś jednak pozbyć się tego niemuchora poprzez występelkowanie go butem.
Sadysta..., swoich modeli na ulicach tez tak stempelkujesz jak wchodzą Ci w kadr?
Po pierwsze - nie nie szczyć grzybów!
Po drugie - zgadzam się - dwójka najlepsza ale właśnie dzięki temu trzeciemu grzybkowi koło muchomorów...

Ania_
8.10.07, 18:01
W 1 i 3 można byłoby się pokusić o położenie na ziemi, tak aby grzyby wyszły pod innym kątem (ciut mniej "z góry").

Oleryk
8.10.07, 18:52
A mnie się podoba.
Takie brzydkie kaczątko ;)
Faktycznie dwójeczka najładniejsza ale obie z muchomorkami mi się podobają.

SOL
8.10.07, 18:53
Coś like this??
Mam ich więcej. Bardziej z dołu też się znajdą :D

Też jestem zdania, że grzybów niszczyć nie można, a cały urok zdjęcia w nieudanym muchomoże.

suchar
8.10.07, 18:56
Wszystkie kadry sa na maksa centralne...:/ Kilka moze byc, ale nie wszystkie...

Oleryk
8.10.07, 18:57
Coś like this??
Mam ich więcej. Bardziej z dołu też się znajdą :D

Też jestem zdania, że grzybów niszczyć nie można, a cały urok zdjęcia w nieudanym muchomoże.
Muchomor - muchomorze ;)

SOL
8.10.07, 19:01
Ale to nieudany muchomor, (ten z boczku na zdjęciu nr 2) więc dla tego przez ż ;)

aga_piet
8.10.07, 19:06
Mi brakuje trochę mniejszej GO i zabawy z kadrem (za Sucharem - zbyt centralne wszystkie)

Ggrzesiek
9.10.07, 11:31
Witam

Wszystkie grzyby bardzo ładne, a ze zdjęć najciekawsze wydaje mi się 2. I przyznam, że jestem jak najbardziej za pozostawieniem małego grzyba w spokoju. Nie tylko ze względów czysto "fotograficznych".

SOL
17.10.07, 19:36
Teraz dla odmiany po grzybach :D zamieszczam kilka zdjęć kotka.

Oleryk
17.10.07, 19:46
Jakiś zafarb na tych kotkach?

SOL
17.10.07, 19:50
Jakiś zafarb na tych kotkach?

Nie wiem o co chodzi. Mógłbyś bardziej sprecyzować?

Oleryk
17.10.07, 19:55
Zafarb czyli dominanta barwna albo przekłamanie kolorów.
Dwa ostatnie szczególnie.
Czy światło nie padało przez jakąś różową lub pomarańczową zasłonkę?

SOL
17.10.07, 20:17
Nie okno bez zasłonek, ale ściany w pomieszczeniu mają wściekle pomarańczowy kolor (zresztą widać na jednym ze zdjęć). Stąd zapewne ten efekt. Niestety właśnie ten pokój upodobały sobie do spania ;).