Zobacz pełną wersję : Olympus SP-350 Jak ustawić nagrywanie filmów?
Siemka , mam aparacik SP-350 i za chiny nwm jak ustawić żeby w jakości 640x480/30fps nagrywał dużej niż 20 sec , gdzieś jest taki limit ustawiony , jak to przestawić? Na innych jakościach normalnie jest.
Siemka , mam aparacik SP-350 i za chiny nwm jak ustawić żeby w jakości 640x480/30fps nagrywał dużej niż 20 sec , gdzieś jest taki limit ustawiony , jak to przestawić? Na innych jakościach normalnie jest.640x480 to jest stosunkowo dużo danych do wysłania na kartę. Moim zdaniem stosujesz kartę typu M lub Standard, które są zbyt wolne i nie nadążają z odbieraniem danych z aparatu. Zmień kartę na typ H lub M+ i to rozwiąże problem.
Siemka , mam aparacik SP-350 i za chiny nwm jak ustawić żeby w jakości 640x480/30fps nagrywał dużej niż 20 sec , gdzieś jest taki limit ustawiony , jak to przestawić? Na innych jakościach normalnie jest.
A karte wlozyles?
xD-Picture Card
A karte wlozyles?
xD-Picture CardNasz kolega raczej włożył kartę do aparatu, gdyż w pamięci wewnętrznej nie da się zarejestrować nawet 20 sekund filmiku 640x480 przy 30 fps. Ale, niestety, albo kartę zbyt wolną, albo zbyt małą - przy tej jakości obrazu, 1 sekunda z dźwiękiem zajmuje ok. 1,8 MB danych.
Nasz kolega raczej włożył kartę do aparatu, gdyż w pamięci wewnętrznej nie da się zarejestrować nawet 20 sekund filmiku 640x480 przy 30 fps. Ale, niestety, albo kartę zbyt wolną, albo zbyt małą - przy tej jakości obrazu, 1 sekunda z dźwiękiem zajmuje ok. 1,8 MB danych.
No wiesz,wszystko sie zgadza.Ale moze napisze czy jednak wlkozyl karte.A talk w ogole to ile jest tam pamiec wew.ok10MB?