Zobacz pełną wersję : kompatybilność ZD 70-300 z epl-5
Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu nowa i zupełnie ciemna jeśli chodzi o kwestię w temacie - sprzedaję swój 70-300 i dostałam zapytanie czy będzie on współprocował z epl-5 :D chcę wiedzieć zanim wyślę go komuś a ten ktoś mi odeśle bo jednak nie są kompatybilne ;) zależy mi na szybkiej i konkretnej odpowiedzi. Będę bardzo wdzięczna :) pozdrawiam, Asia
z przejściówką MMF-1/2/3 będzie kompatybilny.
z przejściówką MMF-1/2/3 będzie kompatybilny.
Gwoli wyjaśnienia - podany obiektyw i korpus są z różnych systemów ( zwyczajnie mocowania nie pasują) potrzebna jest przejściówka która to połączy, wtedy zestaw działał będzie prawidłowo.
Komiczna sprawa.Sprzedaje nie wiem dokladnie co i do czego i kupuje nie wiem dokladnie co i do czego:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Komiczna sprawa.Sprzedaje nie wiem dokladnie co i do czego i kupuje nie wiem dokladnie co i do czego:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
To nie takie trudne do zrozumienia. Ty jesteś pewny czy żarówka z Twojej lodówki pasuj do mojej? Lodówkę wszak mamy do trzymania piwa latem, a nie do pasowania żarówek. :D
Dziękuję wam bardzo za odpowiedź - tak też myślałam, że potrzebna będzie przejściówka. Co do tego co sprzedaję, to wiem doskonale - gorzej ze sprzętem sprzedającego, na którym się nie znam - wolę się dowiedzieć u ludzi, którzy się znają i nie mieć nieprzyjemności ze strony kupującego, który ma jeszcze większą niewiedzę w tym temacie jak widać ;) jeszcze raz dziękuję