PDA

Zobacz pełną wersję : Sterowniki Olympus?

nuka11
25.01.14, 19:57
Witajcie,
Na dysku C nie mam już miejsca, więc próbuję pozbyć się zbędnych programów. Znalazłam coś o nazwie: "Pakiet sterowników systemu Windows - OLYMPUS IMAGING CORP. (OlyFirCam) OlyFirCam (06/28/2007 2.2.0.0.)" - to zajmuje mi najwięcej miejsca (5 431 MB) i nie wiem czy można to usunąć skoro to jakieś sterowniki. Może jest tutaj ktoś kto wie dokładnie do czego służą te sterowniki?

Mirek54
25.01.14, 20:09
Witajcie,
Na dysku C nie mam już miejsca, więc próbuję pozbyć się zbędnych programów. Znalazłam coś o nazwie: "Pakiet sterowników systemu Windows - OLYMPUS IMAGING CORP. (OlyFirCam) OlyFirCam (06/28/2007 2.2.0.0.)" - to zajmuje mi najwięcej miejsca (5 431 MB) i nie wiem czy można to usunąć skoro to jakieś sterowniki. Może jest tutaj ktoś kto wie dokładnie do czego służą te sterowniki?

Skasuj.A jesli tego naprawde potrzebowac bedziesz(chociaz nie wiem do czego az takie co tyle waza)to sciagniesz z neta http://pakiet-sterownik-w-systemu-windows-olymp.software.informer.com/.
Net jest duzy,niech on smieci trzyma.Przelec system Glary Utilities pro.Albo czyms podobnym w dzialaniu.