Zobacz pełną wersję : konflikt
Witam serdecznie. Jako użytkownik E-systemu, postanowiłem postanowiłem poprosić Was o radę, a właściwie o ocenę sytuacji.
Na stronie fvd.pl mam swoje portfolio. Bardzo ceniłem tą galerię, do pewnego momentu.
Od czasu, gdy pojawił się Jan ludzie zaczęli znikać z fvd. Nie chcę pisać szczegółów, ale pod moim i nie tylko adresem, były rzucane niewybredne epitety.
Przy moim ostatnim zdjęciu przebrała się miarka. Nie wiem, czy nie postępuję zbyt pochopnie, czy nie działam pod wpływem emocji.
Tutaj:
http://foto.fvd.pl/foto.html?id=35943&gmode=1&PHPSESSID=9c3d070b6c714b66a01a4a10ac4596ff
możecie przyglądnąć się sytuacji.
Oceńcie i doradźcie, proszę
pozdrawiam Jarek
paakayttaja
2.10.07, 13:01
Szczerze? A co go to obchodzi? Pewnie czepiałby się o poranną rosę zrobioną rozpylaczem. Nie warto - innym się podoba, jemu nie. Olej to - po co się wkurzać?
Dokładnie za naszym bratem zza miedzy :D
Po co sobie ciśnienie podbijać. Widać, że koleś zazdrości i tyle. Niech sobie dalej zazdrości.
"Większość fotografów to kaleki artystyczne (żeby nie powiedzieć debile), wyżywają na kimś swoje frustracje. Pozostała część to geniusze, którzy robią swoje..."
Dokładnie za naszym bratem zza miedzy :D
Po co sobie ciśnienie podbijać. Widać, że koleś zazdrości i tyle. Niech sobie dalej zazdrości.
"Większość fotografów to kaleki artystyczne (żeby nie powiedzieć debile), wyżywają na kimś swoje frustracje. Pozostała część to geniusze, którzy robią swoje..."
Też tak uważam,nie stresuj się.A fotka fajna. :D
Rozumiem Was, ale to trwa od kilku miesięcy. A publicznie nazwanie mnie oszustem ?
Może macie racje.
A z drugiej strony, od czego zależy ilość zdjęć na olympusie ? Mam kilka, próbowałem wystawić kolejne, nie ma miejsca. Czy usunąć wszystkie i wstawić z mniejszym romiarem ?
Moje fotki nie przekraczają 300 kb. Co robić ?
Każdy użytkownik ma określoną przestrzeń dyskową na zdjęcia. Jesli ją wypełni nie będzie mógł dodawać nowych. Jedyne rozwiązanie to prośba do administracji o zwiększenie tego limitu, lub kasowanie zdjęć i wstawianie w ich miejsce nowych.
A z drugiej strony, od czego zależy ilość zdjęć na olympusie ? Mam kilka, próbowałem wystawić kolejne, nie ma miejsca. Czy usunąć wszystkie i wstawić z mniejszym romiarem ?
Moje fotki nie przekraczają 300 kb. Co robić ?
1. przepatrz te zdjęcia, czy jakieś nie ma jakiegoś mega rozmiaru, bo po ilości sądząc, nie powinnieneś przekroczyc jeszcze limitu.
2. Jak to nie problem z pkt 1 to pisz na prv.
2. Jak to nie problem z pkt 1 to pisz na prv.
Nie rozumiem, co to prv ?
Prywatna wiadomość - taki niebieski przycisk [pw] u dołu wiadomości grizza (wtedy będzie ona skierowana właśnie do Niego)...
Wiesz skąd się to bierze? Z zazdrości. :D Oczywiście najlepiej do tego dorobić ideologię pt "autor zdjęcia jest debilem". ;) Gdyby ludzie zamiast pieprzyć, zaczęli sami cykać byłoby całkiem miło. Z reguły jednak nie potrafią sami zaprezentować nic konstruktywnego. :mrgreen:
jak pamietam Admin miał strone, gdzie można było zamieszczać pliki ORF. Poprosić o zgodę podlinkować i po problemie na tamtym forum prawda będzie oczywista.