PDA

Zobacz pełną wersję : Głowica iShoot KS-1 kto zna? opinie?

firehunter
7.11.13, 15:23
Witam wszystkich, czy ktoś z Was zna głowicę iShoot KS-1?
Wygląda na podróbkę głowicy Benro.
Czy miał ktoś do czynienia z tą głowicą? Interesują mnie opinie użytkowników.
Serdecznie pozdrawiam Rysiek :)

Mirek54
7.11.13, 15:40
Witam wszystkich, czy ktoś z Was zna głowicę iShoot KS-1?
Wygląda na podróbkę głowicy Benro.
Czy miał ktoś do czynienia z tą głowicą? Interesują mnie opinie użytkowników.
Serdecznie pozdrawiam Rysiek :)

To sa dwie bardzo podobne glowice.Zadna z nich nie jest podrobka drugiej.Kup te tansza,zawsze to kilka zloty zostaje.iSchot ma lepiej moletkowane pokretla.Jak zimno sie wygodniej nimi kreci.

firehunter
7.11.13, 15:51
Dzięki Mirku za odpiwedź, po analizie zdjęć w necie wydawało mi się, że głowica IShoot jest podróbką Benro KS-1, wyglądają prawie identycznie, tylko ciekawi mnie jakość wykonania i trwałość tej tańszej :)

Mirek54
7.11.13, 16:14
Dzięki Mirku za odpiwedź, po analizie zdjęć w necie wydawało mi się, że głowica IShoot jest podróbką Benro KS-1, wyglądają prawie identycznie, tylko ciekawi mnie jakość wykonania i trwałość tej tańszej :)

Dokladnie nie pamietam ale udzwig maja chyba 12 kilo obie.Tak czy siak kupujac zagramanica masz dwa lata i jak by co to wymieniaja i nie pytaja czy zaskarzasz rekojmie,niezgodnosc czy jeszcze jakis inny wymyslony wyraz malym drukiem napisany.Ma byc sprawna i dzialac przez dwa lata.Przez dwa lata jak nie padnie to nie padnie.A jak padnie to wymieniasz.Moj tesciu czajnik do wody elektryczny juz tak 20 lat wymienia.Przy 22 miesiacu zawsze cos tam cieknie,sprezynka peknie,klapka sie nie domyka abo nieraz przebicie jest,ale nie zawsze.