Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : E-510 brak info w wizjerze i niedziałająca lampa wbudowana prośba o pilna pomoc!

yokohama
27.07.13, 08:13
Witam. Jak w temacie, jakiś czas temu na wizjerze zniknęły informacje z prawej strony i w tym samym czasie lampa podnosi się ale nie błyska i nie robi fotki. Naprawa w serwisie Olympusa i tu cytuje "542zł brutto" sprzęt kilkuletni może troche wysłużony ale do fotek sportowych wystarczała a nie chce zmieniać systemu ani marki. Jesli ktos miał juz taki problem i potrafi pomóc będe wdzięczny. Pozdrawiam:esystem2::|

Spike_poland
7.12.13, 20:26
a powiedział chociaż co jest przyczyną ?? bo tak to nie ma nawet jak ci pomoc bo przyczyn moze być sporo , a jak Ci nie powiedział i widział że Ty sie nie znasz to moze chce Cie naciągnać ?? spróbuj na pocątek zrobić update , podłacz pod kompa zassaj program do aktualizacji Olka i zrób to , nie wiem czy też może nie wystarczy np. przywrócić Olka do ustawien fabrycznych , przejrzyj również manual dla olka dotyczacy lampy błyskowej ;) ja też mam Olka kupe lat i każdy problem rozwiązywałem własnei przywracając ustawienia fabryczne :D no i oczyw. co jakiś czas sprawdzam czy nie ma update dla aparatu i obiektywów ;)

droplet
7.12.13, 21:35
Naprawiałem to uszkodzenie w http://www.okserwis.com.pl/, koszt ok 300zł ale czekałem ok 3 miesięcy na część od Olympusa. Można do nich wysłać na samą wycenę.

Spike_poland
8.12.13, 01:44
a moze napiszesz coś wiecej , bo ani Ty ani zakładający temat nie opisujecie o co chodzi (jaka część ) ;)

jarek_gd
8.12.13, 10:28
Za taką cenę kupisz body na alledrogo. Może popróbujesz z resetem fabrycznym i update softu.