Zobacz pełną wersję : Amatorskie sejse pod lupe
Chciałbym usłyszeć jakąs konstruktywną krytykę moich zdjęć :) To są tylko perelki ostatnich 3 sesji
91181911809117991182
Hmmm, jeśli z uciętymi stopami to perełka :roll:
Ona stała na drabinie dlatego te uciete stopy :) Wolalem je sciąc niz pokazac drabine :)
Ona stała na drabinie dlatego te uciete stopy :) Wolalem je sciąc niz pokazac drabine :)
Amputowąć znaczy się, pokaż z drabiną skoro taki miałeś pomysł.
ja bym pokazal drabine, na pewno fajna jakas, amelinowa!
1. choc be to paradoxalnie ta rozowa obrobka nawet pasuje, szkoda, ze tylko taki jakis buziak przytyty wyszedl w tej perspektywie,
2. ala, ja kce drabine!
3. kop w zadek za kolejna zmasakrowana perspektywa twarz,
4. takie tam nijakie, obrobka bez sensu, wszystko pomaranczka, bez wyrazu, po prostu...
pozdrowionka
Chciałbym usłyszeć jakąs konstruktywną krytykę moich zdjęć :) To są tylko perelki ostatnich 3 sesji
91181911809117991182
Na temat fotek z sesji tej wielkosci i o takiej wadze to tylko cudotworcy moga cos konstruktywnego napisac.
Ale plusa masz u mnie za tytul,i ze to amatorka.
91181911809117991182
Hmmm, jeśli z uciętymi stopami to perełka :roll:
Nooo, mi się dostało, że Reksiowi łapki przyciąłem. Dawaj z drabiną. Twoja modelka czekała spokojnie aż pstrykniesz, ja musiałem czekać aż się skubany na chwilę zatrzyma ;) Dawaj drabinę, nie daj się prosić.
Sory że mnie tak długo nie było, ale ogarniałem sprzęt bo wreszcie przyszedł i wgl lekkie zamieszanie się zrobiło. Zdjęcia bez uciętych nóg nie mam bo już w chwili robienia starałem sobie wykadrować bez drabiny. Mam jakieś podobne ale to nie jest to dokładnie to samo. Poza tym dorzucam kilka zdjęć robionych już olympusem z nowym obiektywem i lampą.
92888928879288992891
edit. dodałem to zdjecie z drabiną
Sory że mnie tak długo nie było, ale ogarniałem sprzęt bo wreszcie przyszedł i wgl lekkie zamieszanie się zrobiło. Zdjęcia bez uciętych nóg nie mam bo już w chwili robienia starałem sobie wykadrować bez drabiny. Mam jakieś podobne ale to nie jest to dokładnie to samo. Poza tym dorzucam kilka zdjęć robionych już olympusem z nowym obiektywem i lampą.
92888928879288992891
edit. dodałem to zdjecie z drabiną
Dla mnie najciekawsze byłoby zdjęcie na dachu, gdyby kadr nie był tak centralny a model nie zasłonił sobie buzi dłonią. Nie podoba mi się sama drabina, drewnianą w ogrodzie to może jeszcze bym strawił. Dziewczyna jest nie ostra albo od ruchu albo ostrość poszła na krzaki. Sprawą dyskusyjną jest Balans Bieli jak dla mnie jest za dużo czerwonego i bym raczej oziębił obraz.
Trochę ją odczerwieniłem, ale tylko trochę (nie mój monitor), i zabrałem drabinę.
Jakby się pobawić to i dorobi przygniecioną trawę - nie będzie tak jakby ciut w powietrzu wisiała.
92892
teraz Bodzip to ona lewituje :)
teraz Bodzip to ona lewituje :)
No to właśnie pisałem. Słowo mi uciekło (starość) :mrgreen:
Autor wątku ustrzelił niebanalny okaz lewitującej i w dodatku bardzo ładnej Pani a Ty mu tutaj radzisz jakieś trawki wgniecione dodawać.
Trochę ją odczerwieniłem, ale tylko trochę (nie mój monitor), i zabrałem drabinę.
Jakby się pobawić to i dorobi przygniecioną trawę - nie będzie tak jakby ciut w powietrzu wisiała.
92892
O skrzydłach zapomniałeś, o skrzydłach. Ale ja na poważnie, niezły anioł by wyszedł.
Też mi się dachowe zdjęcie najbardziej podoba. Nie bardzo łapię o co chodzi z tym proszkiem na pierwszych dwóch? To jest proszek? A może jakiś dym z ogniska?
Tak to woda :D. Zraszaliśmy kolegę wodą w takiej jakby mgiełce. Ja tamto zdjęcie wrzuciłem żeby pokazać tą drabinę która była niewidoczna na pierwszym zdjęciu wrzuconym w pierwszym poście :), ale dzięki za starania :D. Jak widać albo wóz albo przewóz- albo nieestetycznie ucięte nogi albo nieestetyczna drabina :D. A tamto zdjęcie na dachu zaakceptowali w Włoskim Vogue. Nie wiem czy jest się czymś podniecać, ale zawsze coś :d