Zobacz pełną wersję : Blog fotograficzny sabkon.com
Długi czas się zbierałem ze swoim wątkiem na forum ale w końcu się udało ;-). Prawie każdy ma, to i ja :-). Zamierzam trochę w innej formule zamieszczać zdjęcia niż dotychczas to robiłem lecz nie wykluczam linków do większej liczby zdjęć.
Na początek coś świeżego z ogródka....
Nr 1
Po porannym deszczyku
90741
Nr 2
Liliowiec żółty w sepii
90742
diabolique
12.06.13, 11:46
Długi czas się zbierałem ze swoim wątkiem na forum ale w końcu się udało ;-). Prawie każdy ma, to i ja :-).
"Photography" w nazwie wątku i bloga sugeruje, że fotografujesz przede wszystkim dla widza anglojęzycznego. Może więc warto zamieszczać opisy również w tym języku? :)
Kropla w pierwszym jako temat chyba jest za słabo wyróżniona. Tak się wydaje jakby umykała poza pole ostrości.
Na marginesie. Nie chce podcinać skrzydeł, ale logo systemu 4/3 użyte wraz z nazwą sugeruje, ze to Twoje logo. Przeniósłbym je na lewy dolny róg, jeśli ma się kojarzyć z systemem, w którym fotografujesz.
NR 3
Pajączek w bojowych barwach
95818
NR 4
Hydrangea paniculata :)
95819
Nie spodziewałem się takiej tematyki od Ciebie, ale jest OK, z fotki na fotkę lepiej. Powodzenia! Pozdrawiam
Nie spodziewałem się takiej tematyki od Ciebie, ale jest OK, z fotki na fotkę lepiej. Powodzenia! Pozdrawiam
Dzięki :)
Inna tematyka w innych wątkach
Co nieco z treningu na Air Show Radom 2013
Nr 5
96389
Nr 6
96390
Nr 7
96391
Nr 8
96392
Nr 9
96393
Nr 10
96394
Osobiście najbardziej przypadła mi do gustu pierwsza fota i ta z samolotem zza krzakami :)
Air Show Radom 2013
Na razie tylko jedno, wybór ciężki, ok 2tys. zdjęć, 2 dni w upale + 1 dzień pod płotem (treningi) (post wyżej ze zdjęciami)
Straty: E5 - Migawka w najmniej oczekiwanym momencie
Nr 9
Obchód
96802
Odwiedziłem Twojego bloga. Podoba mi się. Dobrze się czyta, kiedy obok można popatrzeć na niemałą liczbę zdjęć. Kiedy udaje Ci się te wszystkie zdjęcia robić? :) Duży plus za "pokatalogowanie". Gratuluję i owocnej dalszej pracy.
Odwiedziłem Twojego bloga. Podoba mi się. Dobrze się czyta, kiedy obok można popatrzeć na niemałą liczbę zdjęć. Kiedy udaje Ci się te wszystkie zdjęcia robić? :) Duży plus za "pokatalogowanie". Gratuluję i owocnej dalszej pracy.
Wielkie dzięki :) za docenienie pracy
Na zdjęcia przeznaczam przeważnie weekendy, ostatnio trochę przystopowałem ale od jesieni znowu ruszam z pełną parą.
Jak nastepnym razem wybierzesz sie na pokazy lotnicze, to pamietaj, że smigiełka musza się kręcić :)
cd.
Nr 10
97476
Nr 11
97477
Nr 12
97478
Nr 13
97479
Nr 14
97480
Jak widzę 14, to słyszę muzyczkę z Top Gun :-)
No fakt, że Sabkon bloga ma ładnego i poukładanego :). Druga sprawa, że ma też kilka swoich innych zainteresowania, które ładnie uwiecznia :)
Blog bardzo ciekawy podobnie jak foty z Air show:grin:
Pozdrowerki
Co nieco jeszcze z Air Show ;-)
Nr 15
97910
Nr 16
97911
Nr 17
97912
Nr 18 (nie mogłem się powstrzymać zrobić zdjęcia ;-) )
97913
Nr 19
97914
Takie coś przypełzło dzisiaj do mnie :)
Nr 20 (Żabka)
99924
Takie iskry widziałem w naszym krakowskim Muzeum Lotnictwa.... I to lata!!??
Prawie jak Bąk, nie powinien, ale nie wie o tym i lata..:wink:
Takie iskry widziałem w naszym krakowskim Muzeum Lotnictwa.... I to lata!!??
Prawie jak Bąk, nie powinien, ale nie wie o tym i lata..:wink:
Lata, gada pełen serwis :)
A mówią , że wystarczy jedna iskra.... :shock:
fajne dynamiczne zdjęcia, subskrybcja założona:grin:
Warszawska Królikarnia
W zabytkowym parku prezentowane są wybrane prace z bogatej kolekcji Muzeum Narodowego w Warszawie.
Nr 21
100906
Nr 22
100907
Park w Centrum rzeźby Polskiej w Orońsku
Nr 23
102192
Nr 23
Fajnie to wygląda :)
Na prośbę autora zaszła zmiana tytuł wątku "Sabkon.com Photography" -> "Blog fotograficzny sabkon.com"
Nr 23
102192
Fajne foto fajnej rzeźby.
Pozdrawiam.
Ładnie zrobiony ten Twój blog. Czysto, estetyczmnie i przejżyście.
Fajnie to wygląda :)
Fajne foto fajnej rzeźby.
Pozdrawiam.
Ładnie zrobiony ten Twój blog. Czysto, estetyczmnie i przejżyście.
Dziękuję :)
Kolejne fotki z parku
Czego to nie wymyślą z liści :-)
Nr 24
102280
Nr 25
102281
oraz ciekawa drabina z butami ;-)
Nr 26
102283
czesc sabkon,
Ciekawie sobie poczytają w tym parku.
Liściowy domek dla ptaków - świetny pomysł.
Zdjęciowo - dokumentacyjnie, może jakieś innym spojrzeniem mnie zaciekawisz?
Np. 22 było ciekawe w zamierzeniu.
pozdrawiam,
Dwie fotki z niedzielnego II foto-spaceru po Warszawie pod patronatem Olympusa ;-)
Nr 27
103052
Nr 28
103053
czesc,
Nr 27, zdjęcie w swojej klasycznej studniowatej formie zyskuje wiele dzięki tej zielonej roślinie.
Mi osobiście przeszkadza ta plama takiego jasnego nieba, może więcej dramatyczności dodaj?
pozdrawiam,
domek z liści to mała czatownia krasnoludka:wink:
tę drabinę z butami już chyba tu gdzieś na forum oglądałem, bardzo ciekawa
Coś nowego i zza oceanu :)
Misquamicut State Beach w stanie Rhode Island
29
105680
30
105681
31
105682
32
105683
33
105685
Witaj, 29 i 31 ekstra, a cała wrzutka ciekawa. Bawisz tam jeszcze, czy z domu już piszesz? Pozdrawiam
Witaj, 29 i 31 ekstra, a cała wrzutka ciekawa. Bawisz tam jeszcze, czy z domu już piszesz? Pozdrawiam
Dzięki ;-) już z domu
bardzo ładne, od 30 szczególnie
27 fajne, ale poczekał bym na jakiś samolot czy ptaka przelatujące górą. Przyprawiło by to nieco tę białą plamę.
34. Widok na Manhattan ze Statuy Wolności / USA
106399
35. Widok na Toronto z wieży CN Tower / Canada
106398
34. Widok na Manhattan ze Statuy Wolności / USA
Tak po prawdzie, to widok jest również na Jersey City i Brooklyn ;-)
Zachód słońca, Watch Hill, Rhode Island
117181
117182
cześć,
To z autem bardzo fajne, zwłaszcza to auto mi się podoba, odbicie światła w karoserii - świetnie.
Szkoda tego miejsca na ławkę(?), po ławce(?), mogłaby tam stać lub też trawnik, ale cóż, nie sposób zanim zajdzie słońce wykopać beton i obsadzić trawą...
pozdrawiam,
hmm, na upartego mogę w PS obsadzić trawą ;-)
:)
Myślę, że trawa z PSa zaszkodzi, ten beton może nieść przecież drugą warstwę zdjęcia - pustkę taką, refleksję do braku w obecnej motoryzacji pięknych krągłych linii,, dodatkowo równowagę w kadrze, więc niewarto PSuć.
Piękne zdjęcia. Nie wiem które ładniejsze.
Świetny klimat ma to zdjęcie z samochodem. Bardzo mi się podoba.
To zdjęcie z samochodem też jest moim faworytem. Nie jest to przypadkiem Tucker Torpedo? Jeśli tak to wartość dodana zdjęcia gdyż jest to niezwykle rzadko spotykany model :)
To zdjęcie z samochodem też jest moim faworytem. Nie jest to przypadkiem Tucker Torpedo? Jeśli tak to wartość dodana zdjęcia gdyż jest to niezwykle rzadko spotykany model :)
Raczej nie ten model, inny tył, przód i boki
Widok na Manhattan z Empire State Building
118335
fajnie wyszło ale czy Tobie się tam fajnie wyszło? bo to wysoko chyba!
fajnie wyszło ale czy Tobie się tam fajnie wyszło? bo to wysoko chyba!
102 piętro, taras widokowy