Zobacz pełną wersję : Jak na MPG4?
Mam taki maly problem. W swieta wyprobowalem taka funkcje w moim aparacie jaka jest nagrywanie sekwencji video. Probowalem to odtworzyc u rodzicow w komputerze i niestety sie nie udalo, musialem wrocic do domu i dopiero wtedy za pomoca QuickTime Player'a powiadlo sie. Filmik jest fatalny, ale nie o tym mowa. Czy moze wiecie jak przerobic ten dziwny format na cos bardziej przyjaznego urzytkownikowi, jak np. MPG4, 3, 2 lub cokolwiek, co bylo by odtwarzane w wiekszosci komputerow przez standardowe programy.
1. format nie jest dziwny :P
2. łatwo i stisunkowo maly program to Bink and Smacker, ja najczesciej zamieniam do Xvid-a, przy czym robie kilka prob , z ronymi bitratami, i wybieram kompromis miedzy jakoscia a iloscia zajmowanego miejsca - chodzi o publikacje na stronie www...
1. format nie jest dziwny :P
2. łatwo i stisunkowo maly program to Bink and Smacker, ja najczesciej zamieniam do Xvid-a, przy czym robie kilka prob , z ronymi bitratami, i wybieram kompromis miedzy jakoscia a iloscia zajmowanego miejsca - chodzi o publikacje na stronie www...
Czy moglbys dolaczyc linki z kad mozna by sciagnac te programy?
Z gory dziekuje.
http://warsztat.pac.pl/gfx/radtools.exe