PDA

Zobacz pełną wersję : fotki nad bałtykiem

yarecki
23.08.07, 19:34
witam prosze o ocene tych fotek

Piotr Grześ
23.08.07, 20:27
Jedna i druga fotka krzywe, fatalne światło. Tak naprawdę nic ciekawego w tych fotkach nie widzę. Zacznij może od jakichś innych tematów. Morze wbrew pozorom to trudny temat.

dog_master
28.08.07, 00:50
Dokladnie, krzywy horyzont strasznie razi :(

Z drugą mozna by cos pokombinowac, w tle widze mnostwo drewnianych slupkow, moze na ich powtarzalnosci oprzec zdjecie... Ja bym w ta strone szla :)

Rafał Czarny
28.08.07, 01:14
Nic mnie tak nie wkurza, jak krzywe krajobrazy. :roll: Przecież to kilkanaście sekund roboty, by wyprostować fotę na komputerze. Zastanawiam się, czy autora o tym nie wie, nie potrafi wykonać tak prostej czynności, czy może to brak szacunku dla widza?

Totalny error.

dog_master
28.08.07, 01:16
Skąd wiesz, co autor mial na mysli? Moze tak mialo byc ;)

A tak serio, to na poczatku tez o tym zapominalam ;) Nawet na to nie patrzylam :P

Teraz juz autor wie i z pewnoscia cos z tym zrobi :)

yarecki
29.08.07, 14:13
witam dzięki za ocenę macie rację fotki krzywe nawet nie pomyslałem żeby je wyprostowac .na przyszlosc będę o tym pamiętał :oops:

zibi1303
29.08.07, 14:29
O rany, ale bujało :)

yarecki
29.08.07, 20:07
witam no fajny ten komentarz ale na poważnie co byście poprawili w tych fotkach ? oza krzywizną

KaarooL
29.08.07, 20:56
nie ma światła, nie ma klimatu. poprawić można w jeden sposób: poczekać na pogodę i wrócić tam...

zdecyduj się co chcesz pokazać, bo takie rzeczy to możesz komórą soniaka płodzić. może jakaś kniga o kadrowaniu i więcej zdecydowania? poczytaj, pooglądaj plfoto i próbuj do skutku.

RafiFB
29.08.07, 21:03
Przede wszystkim trzeba wyrobić sobie wyczucie : kiedy to , co widzimy jest interesujące i warte uwagi na tyle , że wyjdzie z tego dobre zdjęcie. A na to potrzeba czasu. :)