Zobacz pełną wersję : Muszę się pochwalić :)
Zdjęcie nie do oceny :) A co tam pochwalę się :) Dzisiaj o 19:20 zostałem po raz pierwszy tatą!!
80850 80851
barmichal76
8.02.13, 01:02
Super!
Gratulacje :) niech zdrowo rośnie
Wszystkiego Najlepszego dla całej Rodziny!
Gratuluję! Tobie i szczęśliwej mamie :D
Gratulacje! Wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia.
Dzięki wszystkim Wam serdecznie. Jeszcze nie zeszło ze mnie podekscytowanie i wzruszenie. To wielki dzień..
Gratulacje! Wszystkiego najlepszego dla Was.
Zdjęcie nie do oceny :) A co tam pochwalę się :) Dzisiaj o 19:20 zostałem po raz pierwszy tatą!!
Bobas przedni :D Ale na pierwszej fotce, masz minę jakbyś się zastanawiał, co to się porobiło :D To teraz dopiero będziesz miał co focić :D
Wielkie gratulacje!!! Z całego serca!
T.
Tak sobie siedzę późną wieczorową porą, mimo wielkiego zmęczenia, wciąż naładowany pozytywnymi emocjami i sobie myślę, że własnie w ten dzień kiedy wrzuciłbym jakiekolwiek zdjęcie synka do galerii to byłoby mi wszystko jedno jakie to zdjęcie otrzymałoby opinie, bo nie miałyby one dla mnie najmniejszego znaczenia, bo w tym dniu to zdjęcie byłoby moim najlepszym, ba najlepszym na tym portalu :). Wiecie co mam na myśli? :)
80850 80851
Witaj !
Gratuluje !!!
A ja dwa i pol tygodnia temu po raz pierwszy zostalem tata ;) Mam córeczke.
Pozdrawiam
Witaj !
Gratuluje !!!
A ja dwa i pol tygodnia temu po raz pierwszy zostalem tata ;) Mam córeczke.
Pozdrawiam
To też gratuluję :) Witaj w klubie świeżo upieczonych tatuśków :)
gratki :) Wiecie co, jak sobie tak patrze na swoje konto i wpisy, to te prawie już 9 lat idealnie dokumentują moją fotograficzną przygodę z Olympusem przez cały okres liceum i studiów, tak samo, może wasze maleństwa za 20 lat wejdą na forum Olympusa i odnajdą gdzieś tam w jego zakamarkach ten wątek i zobaczą, co ich ojcowie pisali :)
Kurcze, kolejny świeżo upieczony tata :D no to też gratulacje :D
No wstaję dziś rano, a tu dwie takie fajne informacje :mrgreen:
Gratulacje dla Was i Waszych Pań. I cieszcie się dzieciakami i ... szukajcie szybkiego autofokusa :mrgreen:
Trzymam kciuki za pierwszą smułkę, brak zaparć, tolerowanie sztucznego mleka, brak alergii, pierwsze kąpanie, pępka odpadnięcie, zęba wyrżnięcie, ...
Wspaniała chwila, założyliście podstawową komórkę społeczną, czego serdecznie gratuluję.:)
Nie wiem tylko czy NFZ też się cieszy. Jakby nie było to następny pesel do brania recept. :D
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
Trzymam kciuki za pierwszą smułkę, brak zaparć, tolerowanie sztucznego mleka, brak alergii, pierwsze kąpanie, pępka odpadnięcie, zęba wyrżnięcie, ...
A ja aby nie było potrzeby tolerowania sztucznego mleka ;)
Cieszę się, że już jesteście po, cali i zdrowi.
Gratulacje! No to teraz już z górki masz :D Pierwsze kąpiel, kolka, ząbek, pierwszy raz w przedszkolu, szkole itd ;)
Gratulacje i powodzenia w nowej roli taty :)
Gratulacje dla obu tatów.... i ich żon.
Rodzicielstwo to ciężki chleb... Oj bardzo... Wszystkiego najlepszego. Wierzę , że dacie radę. :grin:
Życzę Ci aby Twoja dziecina nie musiała emigrować za chlebem tylko w u nas w kraju mogła cieszyć rodziców swoimi sukcesami, uśmiechem i szczęściem :)
Gratuluję i witam Piotra na świecie! :-D
Kurde ten czas tak szybko leci,tyle postow od urodzin,ze zyczyc mi nie wypada nic innego jak wspanialego ziecia, slicznej synowej, foteli bujanych i .........:mrgreen::mrgreen::-P
Gratulacje dla Was chłopaki!
Życzę zdrówka i braku kolek, tanich Pampersów, wygodnych kołysek i wózków dla waszych dzieciaczków:grin:
Gratulacje dla obu tatów.... i ich żon.
Rodzicielstwo to ciężki chleb... Oj bardzo... Wszystkiego najlepszego. Wierzę , że dacie radę. :grin:
Krakman - Ty umiesz pozytywnie nastawić:wink:
I ja świeżo upieczonym Tatusiom gratulacje składam życząc ... kolejnych pociech :wink:
Krakman - Ty umiesz pozytywnie nastawić:wink:
Nastawiłem i teraz dadzą radę......:grin:
Gratulacje i niech pociechy się zdrowo chowają.
Gratulacje i ode mnie, Tatom, Mamom, Maludom i... Dziadków całej gromadzie! Bo jeśli świeżo upieczeni Tatusiowie szaleją ze szczęścia, to jeszcze nie wiedzą, co wyprawiać będą Babunie i Dziadkowie, i kogo szybciej Pociechy dookoła tych słodkich maleńkich paluszków owiną :lol::mrgreen:.
Pomyślności i szczęścia!
lisiajamka1
8.02.13, 21:06
Gratuluję!
To ja jeszcze raz dziękuję Wszystkim :) Nie dość, że moment w życiu wzruszający to jeszcze wzruszające jest to, że tyle osób się cieszy razem ze mną:) To teraz nie pozostaje mi nic innego jak trochę podchować Piotrusia i tak powiedzmy w 6 roku j ego życia wcisnąć w jego łapki jakiegoś pena zabrać na spacer i nauczyć robić lepsze fotki niż to tacie wychodzą :) Zanim się obejrzycie będziecie jego zdjęcia oceniali :) Jeszcze raz dzięki!!
"Nowym " tatusiom gratuluję.
To ja jeszcze raz dziękuję Wszystkim :) Nie dość, że moment w życiu wzruszający to jeszcze wzruszające jest to, że tyle osób się cieszy razem ze mną:) To teraz nie pozostaje mi nic innego jak trochę podchować Piotrusia i tak powiedzmy w 6 roku j ego życia wcisnąć w jego łapki jakiegoś pena zabrać na spacer i nauczyć robić lepsze fotki niż to tacie wychodzą :) Zanim się obejrzycie będziecie jego zdjęcia oceniali :) Jeszcze raz dzięki!!
Uwierz mi, że tak będzie.
Zobacz ja dokładnie 7 lat temu chwaliłem się narodzinami córki (https://forum.olympusclub.pl/threads/4482-Zosta%C5%82em-tat%C4%85-%29?highlight=), a wczoraj była ze mną na spacerze ze swoim aparatem :)
Gratuluję!!! Najlepsze życzenia dla Piotrusia, taty i mamy. :grin:
Gratulacje i życzenia wytrwałości. Bo małe dzieci to małe kłopoty, a duże dzieci to duże kłopoty.
:)
BTW, moje już mają własne. Na razie niewielkie :)
Gratulacje dla tatusiow, i mamus tez :)
pozdro
Gratuluję, mamie i tatusiowi.
Rowniez przylanczam sie do gratulacji i powodzenia ;)
Darekw1967
10.02.13, 12:37
Witam !
I ja dziekuje Wam wszystkim za mile slowa i milo mi,
ze sa na grupie tak fantastyczni ludzie, ktorzy
dobrze zycza i ciesza sie takze moim szczesciem ;)
Pozdrawiam
Trzymam kciuki za maluchy i szczęśliwych rodziców. Oby Wam radości i zdrowia nie brakowało na co dzień.:grin: