PDA

Zobacz pełną wersję : photoshop



mariooko
12.08.07, 21:23
Pomocy!!
Mam program adobe photoshop cs. Czy jest mozliwosc przelaczenia na jezyk polski?

RadioErewan
12.08.07, 21:24
Pomocy!!
Mam program adobe photoshop cs. Czy jest mozliwosc przelaczenia na jezyk polski?
Teraz nie da się już kupić wersji CS PL, ale CS3 PL kupisz bez problemu np. u przedstawicieli Wimalu.

ps. Dziwnie to brzmi w ustach kogoś, kto mieszka w UK...

Pozdrawiam

mariooko
12.08.07, 21:28
Pomocy!!
Mam program adobe photoshop cs. Czy jest mozliwosc przelaczenia na jezyk polski?
Teraz nie da się już kupić wersji CS PL, ale CS3 PL kupisz bez problemu np. u przedstawicieli Wimalu.

ps. Dziwnie to brzmi w ustach kogoś, kto mieszka w UK...

Pozdrawiam
moze i dziwnie ale jestem poczatkujacym fotoamatorem i wiekszasc pojec nie rozumiem w jezyku polskim a co dopiero w angielskim ;)

RadioErewan
12.08.07, 21:30
To ja napiszę tak: jak chcesz, mogę Ci wskazać rozsądne cenowo sklepy z produktami Adobe. Jeżeli szukasz jednak pirata, skieruj swe poszukiwania na inne fora, bo tu piractwo tępimy.

Pozdrawiam

tao
12.08.07, 21:33
To ja napiszę tak: jak chcesz, mogę Ci wskazać rozsądne cenowo sklepy z produktami Adobe. Jeżeli szukasz jednak pirata, skieruj swe poszukiwania na inne fora, bo tu piractwo tępimy.

Pozdrawiam
i bardzo dobrze!!! piractwo fuuuuj.

mariooko
12.08.07, 21:34
To ja napiszę tak: jak chcesz, mogę Ci wskazać rozsądne cenowo sklepy z produktami Adobe. Jeżeli szukasz jednak pirata, skieruj swe poszukiwania na inne fora, bo tu piractwo tępimy.

Pozdrawiam
oj co tak nerwowo? :D tego photoshopa dostalem od swojego wujka (oryginal!!!!) i myslalem ze da sie cos zrobic z tym jezykiem i to wszystko. jesli nie po prostu kupie nowy.