Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie startuje po Updacie

wicher
4.08.07, 10:02
Mam Sp-320 od roku zrobiłem UPDATE do końca i... niewystartował, da się jakoś to naprawić bo nie wiem co zrobić z tym aparatem. Gwarancja jest jeszcze, ale czy da się uniknąć serwisu?

KaarooL
4.08.07, 10:08
wyjmij baterie np. na dobę. potem zasadź i spróbuj. jeśli nie pomoże to tylko serwis.
jesteś pewien, że nie dotknąłeś żadnego przycisku na aparacie podczas aktualizacji?

wicher
4.08.07, 10:15
Wyszedłem na 30 minut by mnie komp nawet nie kusił i się popsuł

RadioErewan
4.08.07, 14:51
Mój kolega, który kupił refurba na Ebayu miał takie właśnie problemy. Tylko on musiał zapłacić za naprawę.

Pozdrawiam

KaarooL
4.08.07, 20:03
Wyszedłem na 30 minut
jaja sobie robisz? update trwa 2 minutki...

Olymp
4.08.07, 21:34
Próbój zrobić aktualizację jeszcze raz, być może aparat został w trybie download i będziesz mógł wgrać jeszcze raz, wiem że w niektórych urządzeniach tak działa zabezpieczenie przed błędnym upgradem.

henry1
5.08.07, 19:55
Miałem zepsute USB i mam nadal, dlatego. Najwyżej zapłace w najgorszym wypadku, chyba coś nie przeszło

Zepsute brzmi zdecydowanie lepiej .
Pzdr

RadioErewan
5.08.07, 20:09
Miałem zepsute USB i mam nadal, dlatego. Najwyżej zapłace w najgorszym wypadku, chyba coś nie przeszło
No i dodatkowo masz zepsuty profil użytkownika, bogatszy o pierwsze ostrzeżenie.

Gratuluję

wicher
6.08.07, 00:16
Dzieki za ostrzeżenie; jutro wysyłam UPS'em, i kupuje coś nowego bo za tydzień urlop, może ma ktoś pomysł w co warto zainwestować do 1500 zł, myślałem o Lumixie DMC-FZ8;