Zobacz pełną wersję : Obiektyw za 1 zł i... sporo gadżetów
Witam,
Dziś dotarł do mnie obiektyw Olympusa w promocji za 1 zł.
Co ciekawe prócz obiektywu dostałem pudło gadżetów:
- kubek ceramiczny z łyżeczką (logo Olympus),
- kubek metalowy (logo Olympus),
- smycz (logo Olympus),
- "inflattable surfboard" (logo Olympus),
- koszulka "L" (logo Olympus) - cenna w dwójnasób, bo z motywacją do kontynuacji diety i treningów.
A do tego - nie ma faktury na 1 zł, czyli chyba ktoś jeszcze za mnie zapłacił należność.
Paczkę dostarczył kurier UPS.
Zgłoszenie wysłałem 26.11 (formularz na stronie + listo polecony), potwierdzenie e-mailem akceptacji ze strony organizatora promocji przyszło wczoraj 3.12, a dziś paczka.
Przyznam się, że to już drugie bardzo miłe działanie ze strony Olympusa w moim życiu.
Przy okazji wzmianka o pierwszym - aparat Tough uległ uszkodzeniu przy nurkowaniu do 10m (bez obudowy, w zakresie dopuszczalnych warunków pracy) - po prostu go zalało. Olympus bez słowa po prostu niemal "od ręki" wymienił aparat na fabrycznie nowy, bez żadnych dyskusji.
Jak dla mnie do tej pory dwa duże plusy dla Olympusa za sprawy pozafotograficzne.
Pakiet prezentów zacny. Metalowy kubek po wyłożeniu gazetą może pełnić funkcję pokrowca dla 45-tki:cool:
Pytałem Olympusa (epartner) o fakturę i dostałem odpowiedz ze przyjdzie później w formie elektronicznej na podany przy zgłoszeniu email.
No a gdzie jakaś słitaśna fotka tych gażetów? :mrgreen:
A ja dostałem trochę inny zestaw
- kubek metalowy (logo Olympus) ale 2x
- "inflattable surfboard" (logo Olympus),
- koszulka "XL" (logo Olympus)
Tak wiec są różne wersja gratisów ;-),
Ja wysłałem zgłoszenie chyba 24.X, list nadałem 26.X a obiektyw dostałem 29.X
Dla zainteresowanych (zazdrosnych ;-) postaram się zrobić fotkę gratisów ;-)
A jak sobie kupię m.ZD45, w OJ to też dostanę gratisy? A co, zazdrosny jestem, a to mój najbliższy zakup :)
Oj m.ZD45 to już mój ulubiony obiektyw ;-) Pozostałe nie mogą się dopchać do puszki ;-)
No a gdzie jakaś słitaśna fotka tych gażetów? :mrgreen:
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://junior.csl.pl/PUB/OMD2/PC040340.JPG)
P.S. Zamienię L na XL :-)
Ech, rzadko która firma tak teraz rozpieszcza klientów
P.S. Zamienię L na XL :-)
Mam XL z królikiem Bugsem, chętnie się wymienię ;)
Cóż kolega ze zdjęciem mnie ubiegł - ja dostałem zamiast smyczy i kubka porcelanowego 2 kubki metalowe jak na zdjęciu ;-)
... a ja z kolei "tylko":
- "inflattable surfboard" (logo Olympus)
- kubek metalowy (logo Olympus) (niestety używany, nawet zmywarka miała problem z zaschniętymi zabrudzeniami, no ale darowanemu koniowi ... :) )
---------- Post dodany o 11:58 ---------- Poprzedni post był o 11:56 ----------
a co do faktury to przychodzi mejlem z opóźnieniem. I chyba mają tam niezły bajzel, bo pierwsza to przyszła wystawiona na kogoś zupełnie innego i jako, że to tylko złotówka to się nie wczytywałem i mało co nie opłaciłem ;)
a co do faktury to przychodzi mejlem z opóźnieniem
Potwierdzam - też mi dzisiaj mailem przyszła.
Mi też dziś przysłali ;-)
W jaki sposób można załapać się na taka promocję?
Pozdrawiam
Edit:
Już się dowiedziałem, chyba się nie załapię :)
W jaki sposób można załapać się na taka promocję?
Ogólnie: http://www.partner.olympus.pl/promocje.html
Konkretnie: http://www.partner.olympus.pl/obiektyw/
W skrócie: przy zakupie OM-D w wybranych sklepach (tj. Media Markt, Saturn, Cyfrowe.pl, Fotozakupy.pl, Fotoplus.pl, Fotostrada.pl, Euromega.pl, Abfoto.pl, Proclub.pl) to na podstawie dokumentu zakupu i kodu kreskowego z pudełka dostaje się obiektyw 45/1,8 w cenie 1 zł (zamiast nominalnej 1299 zł).
hmm.. nie piszą nic o dacie zakupu w zasadach - muszę sprawdzić u kogo kupowałem 3 miesiące temu :)
Oj wydaje mi się ze w regulaminie byl zapis o czasie trwania promocji.
---------- Post dodany o 14:44 ---------- Poprzedni post był o 14:38 ----------
Okres trwania promocji 2 XI - 31 XII 2012
oj to niestety muszę szukać na allegro jak się będą ludzie pozbywali :)
Widziałem ze ceny 45 spadły, pojawiły się prawie nowe używki w cenie 850zł. No chyba że to były pojedyncze przypadki ;-) Kto by chciał się takiego obiektywu pozbywać ? ;-)
Dziś dostałem maila o wysłaniu do mnie 45tki....już się doczekać nie mogę. I udało się przed końcem roku!
Oj będzie dużo zabawy .. ;-)
Bedziesz bardzo zadowolony Johny_85 :) Obiektyw jest rewelka...gifty tez :)
Szkoda, że w Jedajowych nie ma gratisów, bo taki kubek (ten ceramiczny, metalowy już mam), chętnie bym przygarnął ;)
ej wlasnie bo kiedys mozna bylo sobie za punkty kupic na przyklad maila w domenie, itd itd. działą to dalej?:D
Jakie punkty i czy aby na pewno pisać w tym temacie?
Szkoda, że w Jedajowych nie ma gratisów, bo taki kubek (ten ceramiczny, metalowy już mam), chętnie bym przygarnął ;)
Czy aby kolega nie przesadza?
Dają nam dobre ceny na sprzęt, a tu jeszcze narzekania.
Tera chyba inne gratisy rusza,moze takie?773627736377364Przyjade do Krakmana,plecak otworze i balanga.Nic nie musi miec.Tam z tylu jeszcze lodowka jest nawet.Kurde i jak tu zyc z tym olkiem,jak zyc.
E tam narzekania, po prostu stłukłem ostatnio swój kubek do herbaty i szukam godnego następcy ;)
Jakie punkty i czy aby na pewno pisać w tym temacie?
Nie masz prawa pamietać.. a za punkty "reputacji" że to tak ujmę. Jeszcze na "starym" forum ;)
To może koszyk piknikowy dostanę :D
O, mam taki kubek z targów FVF bodajże w 2007 albo 2006 roku ;) To były czasy... :)
In plus, że takie dodatki Olympus rozdaje klientom.
I przyszła w poniedziałek przed sylwestrem paczuszka bogata w dobroci:
Ja dostałem oprócz szkła, świetny metalowy kubeczek z logo OLYMPUS, białą koszulkę, oraz pompowaną deskę do pływania.
Dziękuję Olympus!
Zastanawiam się czy Olympus przedłuży promocję. Na chwilę obecną E-M5 z kitem w Saturnie 4799 zeta.
Ja po Cichu liczę na kolejną promocję ale z HLD-6 w roli głównej