Zobacz pełną wersję : Rejestracja starego body E-500
Próbował ktoś rejestrować stare body E-500 na stronie https://myolympus.olympus-consumer.com ? a może jakiejś innej ?
W liście wyboru aparatu w ogóle nie ma E-500 nie mówiąc o innych modelach, a trzeba wybrać konkretny model :(, to samo z obiektywami kit-owymi
Niestety się nie da - nie wybierzesz z listy nic poniżej E-520/420 :(
Pewno ma to swoje uzasadnienie.
1. Aparaty już nie produkowane.
2. Nie ma ich już w sprzedaży - jedynie tzw drugi obieg czyli handel używanymi.
A więc odpada problem napraw gwarancyjnych , a system rejestracji ma też służyć obsłudze napraw gwarancyjnych.
Pewnie odbywa się to tak. Data zakończenia produkcji (+ - rok na sprzedaż) + dwa lata gwarancji.
Ale system ma też pomagać w skradzionym sprzęcie, jak ma pomagać jak nie mogę go wpisać. Napisałem do Olympusa może odpisze.
A kto by chciał kraść takie zabytki? ;)
Niemal dowolne szkło jest więcej warte - a z rejestracją ich nie ma problemu :)
Co do szkieł to też jest problem z rejestracją, nie ma tych kitowych :)
Nie wszyscy wiedzą co ile jest warte, aparat to aparat
Ale system ma też pomagać w skradzionym sprzęcie, jak ma pomagać jak nie mogę go wpisać. Napisałem do Olympusa może odpisze.
Od tego jest policja.Ona to ma szukac i znalesc.Jest jeszcze ubezpieczalni ona potrzebna,bo w przypadku wyplaty kasy za skradzione graty co niektore ubezpieczalnie wymagaja zgloszenia i podania nr tego zgloszenia na policje.
Od tego jest policja.
Żartowniś jesteś. Z czym do nich się nie pójdzie to nigdy nie ma prawie szans na odnalezienia tego i byle tak pierdzielić petentom do pójścia na wcześniejszą emeryturę :)
Dostałem odpowiedź :) hehe, jak dodadzą będę miło zaskoczony
"Thank you for your email.
Our website is currently under maintenance. Registration could not be possible at the moment."