Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Listopadowe Żuławy rowerowe

TomekVolvo940
18.11.12, 20:19
trochę zdjęć z sobotniego wypadu rowerowego...

Rysiek_O
18.11.12, 20:43
Witaj Tomku. Doświadczonych krytyków na razie tu nie ma, więc ja po koleżeńsku napisze kilka słów. Wrzutka ciekawa. Pierwsze nieco ciasno skadrowane. Drugie i trzecie spróbuj wyprostować. Na czwartym uznanie budzi podejście i uzyskana GO. Piąte z szóstym stanowią ciekawe zestawienie sposobu spojrzenia na malowniczy budynek.
Gdzies Ty tam błądził na tym rowerze? Może wzorem Bodzipa i innych spróbujesz nam opisac w paru słowach miejsce w którym wykonałes takie interesujące fotki.
Pozdrawiam

abir
18.11.12, 20:53
steblewo i kierunek nad morze, dużo domów podcieniowych w lepszym lub gorszym stanie. fajny temat.:wink:

waruga
18.11.12, 21:07
Temat fotek ciekawy, takie zapuszczone miejsca zapomniane przez Boga i ludzi :-)

viruuss
18.11.12, 22:16
Steblewo , Wróblewo, Grabiny Zameczek - fajne trasy rowerowe

74305

74307

banc
19.11.12, 03:11
Zdjęcia fajne, ale trochę smutne. To była całkiem fajna architektura. Zmienili się właściciele, a nowi przestali dbać.

glee
19.11.12, 08:35
szkoda że budowla (kościół?) odcięta po lewej - przez co kadr nieco zaburzony :wink:

TomekVolvo940
19.11.12, 09:54
Dziękuje wszystkim za opinie, mogę się tylko przyznać ze cały czas uczę sie fotografi. Co do kościoła (ruiny w Steblewie) jak pisał glee to faktycznie mocno go sciełem chciałem zrobić foto grobowca. Rysiek_O pierwsze zdjęcie tak zwęziłem ponieważ w kadr wchodziły nowoczesne tablic reklamowe...co do trasy to zrobiłem 107 km.Mogło by słonće pogrzać trochę na trasie, ogólnie miejsca bardzo urokliwe zatrzymane w czasie warto się wybrać.Może coś zorganizujemy dla grupy 3city?:-)

BIKER
19.11.12, 15:00
Szacun kolego za trasę i ciekawe zabytki.:wink:

yac
19.11.12, 17:10
TomekVolvo940, możemy coś zorganizować.
Jakiś czas temu zrobiłem ze znajomymi też podobną trasę . Właściwie wątek chyba powinien brzmieć ;"Śladami menonitów"
A co do aktywności grupy 3city to zajrzyj do wątku-spotkania -regiony stary Gdańsk .

Ania_
20.11.12, 11:58
Ciekawie. Smutno patrzeć na te walące się perełki. Z takich uwag - warto patrzeć na utrzymanie pionu.

TomekVolvo940
20.11.12, 19:59
Mysikrolik chyba będzie trzeba zamontować wahadełko w aparacie:-)...będę się stara.
BIKER dzięki za wsparcie na jeden dzień jazdy to dużo wg. licznika bez mała 7 h w siodełku, wyjechałem o 08.20 a w domu 19.00:-)zabytków na żuławach są krocie zapraszam w te rejony. yac można coś w tą niedziele zorganizować, ale popatrzę sobie co tam w regionie słychać, jeździsz w jakiejś grupie trójmiejskiej?