Zobacz pełną wersję : Tysiące twarzy, setki miraży
Kobiety, nie dajmy się zdominować, nam też się należy cóś dla oka :)
czemu zaraz zdominować? A patrzcie ilu MENów R.Czarny wam podaje :D
Rafał zbyt hardcorową opcję zapodaje :D.
Rafał zbyt hardcorową opcję zapodaje :D.
co kto lubi ;)
Odświeżam stary wątek, ciekawych twarzy wciąż dostatek
Rafał Czarny
22.06.08, 07:41
Aga, przyślij mi na priva numer telefonu do pani z przedostatniego zdjęcia.
Rafał, wziąłbyś się za starsze dziewczynki [;
ps. bardzo ładne zdjęcia...
Rafał, przyślę Ci za kilka lat, jak będzie pełnoletnia :D
Dawaj , dawaj- dla mnie jakiegoś brudnego, umorusanego, z owłasioną klatą- może być mechanik samochodowy :wink::mrgreen:
Wanilio, mechanika nie mam, może poszperam, to znajdę kowala :)
A teraz coś z zupełnie innej beczki:
Bywa ciężko
Podczas koncertu nad morzem
Ładny portret.
Czy skórę obrabiałaś czy tak było?
Ja się nie znam... :oops:
To młode dziewczę, jej skóry nie trzeba obrabiać (zresztą... jak to brzmi, jak Hannibal Lecter :D)
ostatni sałkiem przyzwoity, ładne światełko, ale.... gdzie ten kowal???:-P
( ma być umorusany jak mechanik samochodowy i z owłosioną klatą jak Andy Garcia!!!):mrgreen:
Dawaj , dawaj- dla mnie jakiegoś brudnego, umorusanego, z owłasioną klatą- może być mechanik samochodowy :wink::mrgreen:
No to własnie wyszedłem z kanału spod auta.
Jestem brudny i umorusany. Owłosienie w normie :)
To prysznic czy poczekac z nim do spotkania :lol::mrgreen:
Ramzes, zdjęcie sobie zrób! :grin:
Ramzes, zdjęcie sobie zrób! :grin:
Za późno.
Nie moge zniesc jesli kleję sie sam do siebie :lol:
Ale nastepnym razem poprosze kogos by zrobił mi sesje "garazową" :)
To młode dziewczę, jej skóry nie trzeba obrabiać (zresztą... jak to brzmi, jak Hannibal Lecter :D)
:mrgreen:
Niefortunnie sformułowane?
Ja zastosowałem skrót myślowy a Ty zaraz uznałaś to za nadużycie semantyczne ;)
A fotka super.
To była bardziej refleksja odnośnie "obrabiania", nasunęła mi się nagle po skojarzeniu wyrażeń "obrabianie" i "skóra". Jesteś niewinny :D
Ostatnie ma super klimat.... Bardzo mi się podoba;)
Zdjęcie zatytułowałam "Mmm"
Mmm, wyraz na buzi mówi wszystko :)
Rażą przepały na ramieniu taty i policzku dziewczynki.
a z ktorej strony ty zrobilas to zdjecie? masz znajoma budek z lodami ? :)
musialo byc goraco, bo pozadanie widac jak na dloni :wink:
Oto kilka ciekawych twarzy wyłapanych na wczorajszym Jarmarku Cysterskim w Pelplinie. Jedną (moją ulubioną) zostawiłam w kolorze :)
Faktycznie ciekawe. :) Tak sobie myślę, że za parę lat te zdjęcia będą miały wartość historyczną :) - ja z przyjemnością wracam do kadrów sprzed kilku-kilkunastu lat przedstawiających ludzi, ulice itp. Sama takich nie robię, bo nie umiem. :roll:
Ostatnie ruszone. Nie włączyłaś stabilizacji czy tak długi czas był ?
wujek.samo.h
22.09.08, 11:07
1) Pszepał na czole osoby z tyłu.
2) Przepał na czapce.
3) Bez wyrazu.
4) Nieostre.
Nie zmienia to oczywiście faktu, że dwa pierwsze zdjęcia są naprawdę dobre. W pierwszym podoba mi się spojrzenie. Prosto w obiektyw, ale naturalne, trochę z innego świata. Podobnie rzecz ma się z drugim zdjęciem - fajnie wypatrzone. Obydwa zdjęcia są... "autentyczne" i "szczere" (z braku lepszych słów).
To ostatnie nie powinno być poruszone... pan stał. Może faktycznie za krótki czas.
Przepały zrobiłam sama podciągając mocno kontrast. Może przegięte faktycznie :D Do uratowania, bo w oryginale jest ok. Pobawić się chciałam.
Wujek, dzięki, o to mi chodziło <cmok>
Odświeżam wątek coby kilku strongmenów wrzucić. Mam nadzieję, że dla żeńskiej części forum będzie to chociaż malutka odskocznia od portretów pięknych kobiet ;)
P.S. Sorki, zdjęcia robione w pełnym słońcu
Słońce słońcem, ale i tak sobie poradziłaś, brak przepałów, tylko ostatni jakby nie ostry :)
Wszedłem tutaj i w radiu włączyła się piosenka Maamam z tym tekstem co wątek.
Chyba się temu dokładniej przyjże.:)
No ostatni trochę cropnięty ;)
Pryszczaci pakerzy ;)
Moze gdybym był kobietą to by mi sie spodobalo a tak to nie widzę niczego, co mogłoby wyróżnić te fotki z miliona podobnych.
Kontekstu brakuje. :roll:
Oto kilka ciekawych twarzy wyłapanych na wczorajszym Jarmarku Cysterskim w Pelplinie. Jedną (moją ulubioną) zostawiłam w kolorze :)
Tak sie cofnąłem w czasie i oto jakich twarzowców u Ciebie znajduję - ten ostatni mnie wręcz rozwalił !
Powinnaś kontynuować wątek :lol: