Zobacz pełną wersję : E-500 wbudowana lampa dylemat
Witam
Mam problem z wbudowaną lampą. Chodzi o to , że wczesniej gdy uzywałem trybu auto lub P na pokrętle górnym to lampa wlączała mi się automatycznie . Teraz mam tak ,że lampa wogóle się nie odpala, pomimo ,że mam ustawiony tryb lampy auto . Dopiero gdy nacisne przycisk lampy, wówczas się się podniesie i działa automatycznie. Co należy przestawic aby wrócić do automatycznego włączani się lampy ?
Pozdrawiam
Merchel
Witam
Mam problem z wbudowaną lampą. Chodzi o to , że wczesniej gdy uzywałem trybu auto lub P na pokrętle górnym to lampa wlączała mi się automatycznie . Teraz mam tak ,że lampa wogóle się nie odpala, pomimo ,że mam ustawiony tryb lampy auto . Dopiero gdy nacisne przycisk lampy, wówczas się się podniesie i działa automatycznie. Co należy przestawic aby wrócić do automatycznego włączani się lampy ?
Pozdrawiam
Merchel
Ustawić w menu funkcję AUTO POP UP na ON - jeżeli naprawdę lubisz dostawać lampą no nosie...
Dzieki serdeczne ....wlasnie o to mi chodzilo ....pozdrawiam
Merchel
Lampa podnosi sie automatycznie w w/wym warunkach tylko wtedy gdy jest złe oświetlenie. Lampa zawsze podskoczy jeżeli wybierzesz ikonkę błyskawicy naciskając uprzednio na przycisk wybieraka lampy, ale nie zawsze błysnie. Lampa błyska zawsze po wybraniu menu i ustawieniu na błysk/ ikonka błyskawicy w menu na LCD, tam gdzie wybierasz auto/ Pozdrowienia
Witam
Pozdrawiam
Merchel
troszke instrukcje poczytać bo to fajna lektura :!: