Zobacz pełną wersję : Inne fotki voovoo
Czyżby te fotki były az tak tragiczne ze oszczędzono mi komentarzy??? :mrgreen:
Ostatnio na forum wieje nudą, wstawiaj zdjęcia seriami,tematycznie, po 3-5 wtedy bedzię łatwiej
Czyżby te fotki były az tak tragiczne ze oszczędzono mi komentarzy??? :mrgreen:
No nie, rzeczywiście są trochę "inne" i może to przez to?
Ja rzadko coś piszę, bo nie potrafię tak ładnie jak Tadeusz J. "rozebrać" zdjęcia, a technicznie też nie lubię się wymądrzać - musi mnie coś ukłóć w oczy... ;)
Te mi się podobają - bardzo ładne graficznie (jak robione niebo na pierwszym?).
Pozdrawiam
Niebo jak cała fotka robiona z filtrem UV Hoya (czarna) i podniesiony trochę kontrast.Zdjęcie prawie w niczym nie odbiega od fotografowanej rzeczywistosci.Taka teraz miewamy pogodę :D
to moze cos z innej beczki :D
bardzo przyjemne w odbiorze.
bardzo przyjemne w odbiorze.
Zgadzam się :)
Ciekawa fotka, moze sie podobac.
Może za bardzo " pojechane" ale jednak..........
żagiel świetny, samolot - może w sepi - może troszkę postarzone ?
Rafał Czarny
2.09.07, 22:18
Bardzo przypadła mi do gustu przedostatnia fota.
Podobaja mi sie obie ostatnie fotki, chociaz nie wiem, czy nie lepiej byloby troche rozmyc tych dwoch skaczacych gosci, ale to do zrobienia byloby bardzo trudne. I tak jest dobrze. Ostatnia tez dobra, ostre jak brzytwa.
Dziękujęza pozytywne opinie i sugestie.To moje pierwsze w zyciu fotki z tak "szybkiej" imprezy.Generalnie swiatło było kiepsciutkie.Moze z raz wyjrzało słonce ale E-1 jakos dał radę :D
Hahaha, świetne, naprawdę!
czy w tytule xxx to jakiś podtekst? gerber jaki jest każdy widzi, drugie z podtekstem ciekawe ;)
te z tanim towarem świetnie wypatrzone i podane. Kwiatki bez entuzjazmu. Pozdrawiam.
Wieś Jonkowo pod Olsztynem