PDA

Zobacz pełną wersję : Zwykłe zdjęcia

Shelia
4.07.12, 20:52
Witam wszystkich, chciałabym pokazać Wam niektóre z moich zdjęć, czekam na ocenę :)

Reedmooley
4.07.12, 21:22
Numeruj fotki, będzie łatwiej się odnieść. Najlepsze z wrzutki wg mnie to to z babcią- zdjęcie ma to coś. Ciężko mi cokolwiek więcej o reszcie powiedzieć.
Pozdro

Ania_
4.07.12, 22:11
Witaj na forum. Z babcią dobre, ale chyba ciut poruszone. Reszta w zasadzie, to "nie gada".

Mirek54
4.07.12, 22:38
Zostaw pania Babcie reszte mozesz wyedytowac.Nie dorastaja nawet do niej.Szkoda,ze przepal na rece i twarzy sie ujawnia,ale podciagniecie szczegolow i pozniej ponczocha na masce poprawi odbior.

dzarro
4.07.12, 23:21
Babcia najlepsza - ale pozostałe bym sobie też gdzieś na boku zostawił. Z tych konkretnych zdjęć to raczej nic już nie będzie - ale widać w nich jakąś(na razie nieśmiałą) tendencję do pokazywania rzeczy i sytuacji w nietypowym kontekście, taką surrealistyczną żyłkę. Te dwie damulki i jelenie na przykład: zdjęcie nieporadne i gadatliwe ale coś tam majaczy fajnego. Na razie próbek jest zbyt mało więc trudno orzec czy to nie przez przypadek wyszło, ale kto wie? Na razie bym się na babci i konkretnych, poprawnych kadrach skupił. Ale wygibasów w przyszłości też bym zupełnie nie odpuszczał.:wink:

rol6
5.07.12, 07:42
Witaj na forum, :grin:

Jak na początek niezła wrzuta. Babcia oczwiście najlepsza, chociaż zdjęcie "z jeleniami" też mi się podoba. Fajne kolory są na zdjęciu ze spadochronem. Pozostałe bardziej zastanawiają (co autor miał na myśli), niż zachwycają, ale mój odbiór jest pozytywny.
Wrzucaj następne. :grin:

Pozdrawiam

abir
5.07.12, 17:55
tak, ja amator o walorach technicznych czy artystycznych nie będę się wypowiadał bo jestem za "cienki". Powiem tylko, że zdjęcie babci oglądałem najdłużej i mimo nieostrości podoba mi się:lol: