Zobacz pełną wersję : Obiektywy m4/3 w Poznaniu
Czy jest jakiś sklep w Poznaniu, w którym można od ręki kupić szkła?
Przepraszam za literówki. Pisane na urządzeniu mobilnym, prawdopodobnie podczas szybkiej jazdy samochodem ;-)
MM. Na Franowie widziałem Oly 45, w KingKrosie 12mm. Tylko piekielnie drogo.
Obydwa już mam. Szukam np kita 14-42 Olka lub Panasa. 17mm też by się przydało.
Przepraszam za literówki. Pisane na urządzeniu mobilnym, prawdopodobnie podczas szybkiej jazdy samochodem ;-)
Szukam np kita 14-42 Olka lub Panasa.
Priv, a w kwestii 17/2.8 pomóc może napis pod naszym nickiem...
Od biedy jest jeszcze sklep Cyfrowe.pl. Pewnie sprowadzą każdy obiektyw, jaki sobie zażyczysz, ale nie gwarantuję, że będzie tanio.
Dostałem dziś info, że sklep FJ w M1 będzie wkrótce miał pełną ofertę Olka. Dobra wiadomość ;-)
Może sie wybiore jeszcze w maju to obaczę czy to prawda.Ostatnio to chyba mieli tylko kompakta SZ-30MR.
Na dziś mieli tylko do m4/3 jakieś dwa szkiełka Panasa. Jednak jak zapewniali będą już wkrótce mieli full, w tym te najbardziej prestiżowe produkty.
Sorry , ale zapomniałem o Panasie GX1 z 14-42 z serii X za 3.333 zł.