Zobacz pełną wersję : Fotki Kadm_kg
No to pare fotek i czekam na konstruktywna krytykę :)
Za dużo wstawiłeś fotek miszczu ;)
Mi też się kiedyś za to oberwało ;)
Powód jeden i prosty --> Komu będzie się chciało każde foto opisywać ??
Wstawisz jedno góra trzy i każdy da Ci pełen obraz odczuć dotyczących Twoich fotografii ;)
Mi się podoba pajączek i drzewo ;)
Pozdr.
Mozliwe. Pajaczka mi hp na kompie zrobilo jako maly wystroj :) nastepnym razem podziele na mniejsze porcje..
Jakość jakośc jakość :/
Zdjecia wyglądają kiepsko - słabe kolory, jakaś taka mgiełka
:-/
No to pojechal, ze mna.. :)
No to pojechal, ze mna.. :)
no a czego oczekiwałeś? przeciez nic w tych zdjęciach nie ma co by choć na chwilkę zatrzymało. Przypadkowe strzały, kompozycja i ekspozycja leżą...
pozdrawiam
Witam
Napisz coś więcej o tych fotkach - szczególnie o rybach ;)
Mgiełka, kolory - nie wiem :) ale zdecydowanie za małe.
pzdr
zaczynając od góry
pajączek - trochę bałaganu w kadrze, zdjęcie nieostre
łódz - za dużo tego wszystkiego kadrze. nie wiem co chciałeś przedstawić? Balagan na łodzi, słup w oddali?
kwiatek - w sumie gdyby z tyłu nie było widać tych krzków (tz, były by rozmyte wiesz można by było z nich zrobić zielone tło) to jeszcze by było ale tylko na 3+. W kwiatach szukaj nietypowych kadrów, np, z góry z pod spodu może z wnętrza kielicha dzisiaj taki kadr nie przyciąga
konik polny - szkoda, że centralnie,
drzewo -nie zgadza się temat ze zdjęciem, ogólnie mnie nie przyciąga, próbuj dalej
ryby - to jest ciekawe ale niektóre ryby są prześwietlone, chyba z filtrem polaryzacyjnym było by lepiej.
roślinka- dla mnie to zdjęcie jest prawie przepalone, rozumiem podobały ci się kolory więc to sfotografowałeś :)
pole- było by najfajniejsze dla mnie oczywiście ale wykadrowałbym tak aby nie było widać góry tej zwykłej trawy, skupił bym się na tych snopkach.
W sumie dużo niedociągnięć. Głowa do góry każdy się uczy ja też wierz mi robie takie kiepskie zdjęcia, że jeszcze mi daleko do niektórych osób oj daleko, ale nie przejmuje się biore wszystkie komentarze do siebie i staram się coś poprawić a miłe komentarze wynagradzają trud. Nie poddawaj się rób foty i wstawiaj tu, tylko faktycznie 3 to max a i zrób je trochę większe np. 800x600
Pozdrawiam
Sylwek
Ja nie mam pretensji. Po to zamiescilem, zeby własnie usłyszeć opinie, A uczyc sie uczę i po to tutaj jestem :)
podobaja mi sie te trzciny czy co to tam jest. i pytanie mam co to sa za rybki??
to nie trzciny :) to pole ryzowe :) a rybki nie wiem, ale pieknie walcza z soba, calym stadem.. wygladaja jak karpie ale to cos innego, nazwy nie znam :)
Witam
Dalej nie chcesz otworzyć swojej buzi :)
Napisz coś o tych fotkach - czy to z Chin?
Pzdr
15 - przypadla mi do gustu, jednak doczepil bym sie reki po lewo. Psuje ona calosc kompozycji i odwraca uwage. Przyciac da sie jednak nadal jaka jej czesc zostanie. Idealnym rozwiazaniem byloby skadrowanie tego inaczej. Proboj dalej - wszak czlowiek uczy sie na bledach :)