Zobacz pełną wersję : zenit
witam, wrzucam zdjęcia koleżanki robione zenitem, miłe dla oka
1. pocztowka - miejscowość Sienna
2. lomography - na zdjęciu autorka:)
Jakbyś był tak miły i wrzucał tu tylko swoje zdjęcia? Zdjęcia koleżanki chcesz poddać naszej ocenie - niech się sama zarejestruje i z nią o nich pogadamy sobie. OK?
A tak poza tym masz na pewno jej pozwolenie na tą wrzutkę?
Chyba trochę za ostro pojechałeś. :roll: Jeśli autorka wyraziła zgodę (a skąd mamy mieć pewność, że NIE wyraziła), to co złego, że ktoś za nią pokazuje zdjęcia? Taka praktyka jest stosowana czasami na forum. Sama pamiętam wątek, gdzie klubowicz wrzucił zdjęcia i napisał coś w stylu "a tutaj foto zrobione przez mojego syna". Nikt pretensji nie miał i rejestrować się nie kazał! Nie ma sensu produkować martwych dusz na siłę i wymuszać rejestrację. Bahtek mógłby nie pisać, że to zdjęcia jego koleżanki i co? Zorientowałby się ktoś? Nie sądzę.
Rafał Czarny
13.03.12, 08:55
Jakość jak z telefonu komórkowego sprzed 10 lat z zapaćkanym tłustym paluchem obiektywikiem. Jeśli efekt jest zamierzony przez autora/autorkę to szkoda psuć filmy. Lepiej to zrobić komórą.
Też jestem zdania, że najlepiej niech koleżanka zarejestruje się i sama zbiera oceny za zdjęcia.
celem wrzucenia zdjęć było ich obejrzenie przez forumowiczów , nie ocena. pewnie usłyszę ze nie ten dział...:), nie bardzo rozumiem dlaczego taki podniosły ton. każdy ich efekt końcowy odbiera się różnie, dla mnie dobre zdjęcie nie musi być technicznie wyciągnięte...ale nie ważne. co do publikacji...chyba za mocne słowo. koleżanka zajmuje się malarstwem.... na co dzień więc można powiedzie ze to ona mnie wykorzystała.
Razem z koleżanką ludziom nerwowym życzymy snów kolorowych:wink:
---------- Post dodany o 11:11 ---------- Poprzedni post był o 10:50 ----------
Chyba trochę za ostro pojechałeś. :roll: Jeśli autorka wyraziła zgodę (a skąd mamy mieć pewność, że NIE wyraziła), to co złego, że ktoś za nią pokazuje zdjęcia? Taka praktyka jest stosowana czasami na forum. Sama pamiętam wątek, gdzie klubowicz wrzucił zdjęcia i napisał coś w stylu "a tutaj foto zrobione przez mojego syna". Nikt pretensji nie miał i rejestrować się nie kazał! Nie ma sensu produkować martwych dusz na siłę i wymuszać rejestrację. Bahtek mógłby nie pisać, że to zdjęcia jego koleżanki i co? Zorientowałby się ktoś? Nie sądzę.
zgadzam się...nie róbmy środowiska hermetycznego, każdy powinien mieć prawo dzielić się tym co uważa za ciekawe...tak jak wspomniała Mysikrolik (https://forum.olympusclub.pl/members/4269-Mysikrolik),
koleżanka nie ma ochoty zakładać konta itp...wiec proponuje wszystkim...napijmy się po kubku gorącego kakao:wink: