Zobacz pełną wersję : Olympus mju 770 SW
Przejrzałem uważnie instrukcję obsługi i nie znalazłem w niej, jak włączyć / przełączyć ustawienia aparatu aby podczas przeglądania zdjęć na nim nie wyświetlały mi sie informacje o nim tzn. rozmiar WB ISO itd. troche mnie to denerwuje. Czy ktoś już doszedł do tego jak to zmienić. Pozdrawiam Wojtek Model to mju 770 SW
nie wiem jak w tym modelu ale w dwoch innych ktore z nudow sprawdzilem,
mju 700, mju 750 jest cos takiego jak przycisk DISP.
poprzyciskaj sobie go pare razy w czasie przegladania zdjec.
czuje ze poleje sie krew :) zadawales juz dzisiaj to pytanie w innym watku i poszlo do kosza.
Z tego co wiem, to nie da rady. Informacja wyswietla Ci sie przez chwile a potem znika i chyba bedziesz musial z tym zyc ;)
A poza tym jak fotki wychodza?
Rafał Czarny
29.05.07, 09:29
czuje ze poleje sie krew :) zadawales juz dzisiaj to pytanie w innym watku i poszlo do kosza.
Krew się nie poleje. Na naszym forum panuje familiarna atmosfera. Moderatorzy czuwają, żebyście się tutaj czuli jak u Pana Boga za piecem :D ;) .
Przejrzałem uważnie instrukcję obsługi i nie znalazłem w niej, jak włączyć / przełączyć ustawienia aparatu... :mrgreen:
...jak włączyć / przełączyć ustawienia aparatu aby podczas przeglądania zdjęć na nim nie wyświetlały mi sie informacje o nim tzn. rozmiar WB ISO itd. troche mnie to denerwuje...Wystarczy uruchomic pokaz slajdów w aparacie.
Jack