PDA

Zobacz pełną wersję : 5d mkII do wzięcia za darmo

dobas
5.01.12, 15:45
Lżejsza wersja

http://www.cig.canon-europe.com/ce/promotion/craft_pdf/5dmkii/5D_e_A4.pdf?locale=en_GB

chwytliwy temat, co :) ? Nie mogłem się powstrzymać

winnetou
5.01.12, 15:49
do tego jeszcze "elke" dają ;)

Mirek54
5.01.12, 16:30
Bez paska,zadna laska.Bez paska nie biore.Przecie nie bede w rece trzymac.Fachowcy na pasku na klacie nosza.

Centus
5.01.12, 16:40
Lżejsza wersja

http://www.cig.canon-europe.com/ce/promotion/craft_pdf/5dmkii/5D_e_A4.pdf?locale=en_GB

chwytliwy temat, co :) ? Nie mogłem się powstrzymać

dobre ;)

ja za mlodu z czegos takiego czolgi kleilem ;)

Weasly
5.01.12, 17:03
haahhaha ale żal... ludziom się już w d..... przewraca od tej fotografii

dobas
5.01.12, 17:13
haahhaha ale żal... ludziom się już w d..... przewraca od tej fotografii
Dlaczego ? takie same modele masz systemu OM do wygrzebania na forum.
a za młodu kleiłem takie samoloty i bedąc dzieciakiem pewnie bym sie ucieszył jak bym miał papierowy aparat :)
tylko teraz dzieci sa inne i zabawki sa inne ;)

Weasly
5.01.12, 17:19
hehehe :) co racja to racja... pewnie E-5 też gdzieś do złożenia jest...

Centus
5.01.12, 19:01
D
a za młodu kleiłem takie samoloty i bedąc dzieciakiem pewnie bym sie ucieszył jak bym miał papierowy aparat :)

a duzego fiata miales ? bo cos mi po glowie swita ze cos takiego kleilem

leszekkl
5.01.12, 20:33
Jest takie pismo od wielu lat a nazywa się ,,Mały Modelarz''a w nim są plany do klejenia papierowych modeli.58557 Model wykonany z papieru.

majeczek78
5.01.12, 22:58
Chyba skleję ...
Tu jest jeszcze kilka
http://fotograficzno.pl/jak-stac-sie-posiadaczem-kilku-modeli-aparatow-to-calkiem-proste/

epicure
6.01.12, 00:00
Szczelność korpusu jak w oryginale ;)

Skora
6.01.12, 01:50
Tylko patrzeć jak sklejone pokażą się na allegro z opisem " w bardzo dobrym stanie" i oczywiście "real foto" :grin:

dobas
6.01.12, 03:04
Tylko patrzeć jak sklejone pokażą się na allegro z opisem " w bardzo dobrym stanie" i oczywiście "real foto" :grin:
gdybym umiał sklejac to tak bym poczynił
jak by ludze załapali żart to na pewno hojnie by płacili ;)

winnetou
6.01.12, 03:14
Tylko żeby nikt się nie czepił w opisie aukcji, gdzieś tam w najmniej rzucającym się w oczy miejscu, drobnym druczkiem trzeba napisać że to makieta :P Ale znając życie znalazło by się trochę sierot które by kupiły. Niestety połowa z tych sierot potem wystawiła by negatywy ;]

leszekkl
6.01.12, 10:50
Tylko żeby nikt się nie czepił w opisie aukcji, gdzieś tam w najmniej rzucającym się w oczy miejscu, drobnym druczkiem trzeba napisać że to makieta :P Ale znając życie znalazło by się trochę sierot które by kupiły. Niestety połowa z tych sierot potem wystawiła by negatywy ;]

Oj kupili by kupili, sam może byś się nabrał na taki sprzęt :grin: No to ja kleję a Wy wstawiacie.

winnetou
6.01.12, 12:16
na pierwszy rzut oka na 1000000000000% ;) ale opisy aukcji czytam (nawet ten drobny druczek - kurde ślepi nie szanuję :P) a jak czegoś nie doczytam to pytam :P