Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : !!! Wstyd i nieuczciwość- Olympus C-750UZ !!!

grzesiek78
19.03.04, 18:59
...gdzie moderator. Jetsem zaskoczony postawą co niektórych użytkowników. Mam zamiar uczestniczyć w forum, ale widze, że trzeba obserwować kto jest wart odpowiedzi, a kto nie. Wydawało mi się, że ludzie zapisujący się tutaj to hobbyści, a nie naciągacze, bazujący na niewiedzy innych. W dziale sprzedam sprzedawane są instukcje do Olympusa C-750UZ na CD. Jest to wstyd ze strony osoby, która je tam zamieszcza. Napisanie "posiadam" jest zwykłym chwytem marketingowym, skoro ma niech napisze tu na forum, ze tak jest, a nie umieszcza to w ofercie. Spieszę wyjaśnić dlaczego. Zakupując aparat i faxujac rachunek lub fakturę VAT do dystrybutora Olympusa EURO-Color otrzymujemy płytę za darmo (pełną instrukcję). Wiadomość tę odczytałem z zamieszczonego posta i osobiście to sprawdziłem zamawiając ją.
Użytkownicy powinni być lojalni i udzielać sobie cennych rad. Przynajmniej moje jest takie zdanie. Jeżeli opisałem tutaj bzdury i ktoś uważa, że zdobywanymi informacjami nie należy się dzielić na forum, tylko je sprzedawać, to napiszcie. Wtedy nie będę prześladował innych i wypiszę się z forum.
Z poważaniem

(A)rturo
19.03.04, 19:16
Nie wszyscy kupowali aparat w sklepie
A ze handluja tym to juz ich wola - ja im nie bronie choc dla mnie znalezie instrukcji do danego aparatu do kilka chwil...

MajcinW
19.03.04, 21:40
grzesiek78 masz chyba jakis problem nawet nie zapytales sie mnie ze jestes zainteresowany opisem do olka 750 wtedy powiedzial bym tobie ze nie chandluje opisem bo mozna go sobie zalatwic za darmo a tym osobom ktore kupily olka poza granicami kraju i nie maja opisu chetntnie pomoge i dam opis
nastepnym razem przeczytaj z uwaga jak jest napisane
celowo napisalem ze posiadam a ze w dziale sprzedam to tylko i wylacznie dlatego ze szkoda zawracac glowy tu na forum ze mam taki opis zreszta skoro posiadasz opis to o co tobie chodzi
powinienes robic teraz ciekawe fotki w plenerze dzielic sie swoimi doswiadczeniami a ty zawracasz d...e na ogolnym
pozdrowienia dla wszystkich klubowiczow i mam nadzieje ze ten temat jest zamkniety

grzesiek78 , (A)rturo pozdrowienia

grzesiek78
20.03.04, 11:46
grzesiek78 masz chyba jakis problem ...

Twoje tłumaczenia są śmieszne. Gdyby było tak jak mówisz, zamieściłbyś ogłoszenie nie o takiej treści i nie w dziale "sprzedam", tylko "inne". Jeśli publikujesz swoje myśli na forum, to odwołaj się do słownika ortograficznego, bo robisz podstawowe błędy. Wstyd!
Teraz uważam temat za zamknięty.
Dziękuję.

P.S.
Jeśli temat jest zbędny lub uciążliwy, proszę go usunąć.

Arras
20.03.04, 12:34
sądzę że nie ma takiej możliwości, aby sprawdzić co kto chce sprzedać/oddać lub nie i za ile... i czy oszukuje czy też nie... nie wymagaj taki rzeczy bo to jest niemożliwe. Dział "sprzedam" ma tylko pomóc użytkownikom forum, a weryfikowanie ogłoszeń nie wchodzi w grę i nikt Ci tego nie zapewni.

I masz rację - temat zamknięty... LOCK!