Zobacz pełną wersję : to i ja się poddam krytyce... ;)
moi drodzy zajrzyjcie na moją stronę www.photolasia.republika.pl i oceńcie ;) wszelkie uwagi dozwolone (P.S. nie wszystkie zdjęcia są zrobione olkiem)
Wklej zdjęcia do wątku, to nie jest wcale trudne ;)
Wklej zdjęcia do wątku, to nie jest wcale trudne ;)
Helmuth ma rację... o wiele wygodniej oceniać zdjęcia mając je przed oczami.. W Twoim wypadku można oceniać stronę ale nie pojedyncze zdjęcia... (to tak w uproszczeniu) Wklejaj po trzy , cztery zdjęcia i wtedy pogadamy.:)
ok, jestem trochę nowa na forum i dopiero poznaję zasady, dzięki za rady :)
ok, jestem trochę nowa na forum i dopiero poznaję zasady, dzięki za rady :)
Iiiiiiiiiiiiiii...... ?
Oczekujący AP.
Tak najlepiej. 2-3 zdjęcia i poczekać na komentarze. Czasami nikt się nie odezwie, tylko obejrzy, ale nie trzeba się zrażać.
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://img847.imageshack.us/img847/4562/pb2004391.jpg)
i co sądzicie? niedawny wypad nad wisłę w krakowie :) a tak na przyszłość, mam wrzucać większe zdjęcia?
brudnyhary
20.12.11, 19:49
tak troszkę większe :)
Znowu jakiś pocztowe znaczki do oceny, oj niedobrze, niedobrze...
Znaczki pocztowe kopiowane...:-)
Znaczki pocztowe kopiowane...:-)
A moze to stykowka do wgladu.Tylko perforacja wykropowana
brudnyhary
20.12.11, 21:17
oj panowie bo się Lasia speszy:)
... a tak na przyszłość, mam wrzucać większe zdjęcia?
800px dłuższy bok
I zalecam wklejać zdjęcia jako załącznik do postu:
58104
Otworzy się okno
58106
otworzy się następne,
58105
w ktorym możesz wybrać zdjęcia ze swojego komputera
i co sądzicie? niedawny wypad nad wisłę w krakowie
Aha, wyprzedzę forumowego podrywacza i zapytam:
Masz chłopaka :wink:
P.S. Jako nie polka zapytam jak można pisać Wisla i Kraków z małej litery :???:
Ludzie tu gadu gadu a ja powiem tak..
Z Twojej stronki bardzo mi przypadly zdjecia z Bieszczad. Nie wszystkie, ale jest tam zdecydowanie sporo bardzo, ale ta bardzo milych kadrow.
Podoba mi sie tez mini galeria "z zakatkow domu" :)
T.
Jako nie polka zapytam jak można pisać Wisla i Kraków z małej litery :???:No jak widzisz można :?
Można też pisać Breslau i Danzig :evil:
No jak widzisz można :?
Można też pisać Breslau i Danzig :evil:
można też pisać:Krakau*
*Oficjalna nazwa Generalgouvernement für die besetzten polnischen Gebiete w skrócie GG w latach 1939-1945, wcześniej używana przez niemieckojęzycznych osadników miejskich i w czasie gdy miasto było częścią Königreich Galizien und Lodomerien mit dem Großherzogtum Krakau und den Herzogtümern Auschwitz und Zator; ( Królestwa Galicji i Lodomerii wraz z Wielkim Księstwem Krakowskim i Księstwem Oświęcimia (http://pl.wikipedia.org/wiki/Księstwo_oświęcimskie) i Zatoru (http://pl.wikipedia.org/wiki/Księstwo_zatorskie))
---------- Post dodany o 00:05 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------
Ludzie tu gadu gadu a ja powiem tak..
Z Twojej stronki bardzo mi przypadly zdjecia z Bieszczad. Nie wszystkie, ale jest tam zdecydowanie sporo bardzo, ale ta bardzo milych kadrow.
Podoba mi sie tez mini galeria "z zakatkow domu" :)
T.
Obejrzałem te zdjęcia także , ale wolałbym rozmowę o umieszczonych tutaj, ponumerowanych i pokazywanych po kilka. I w jakimś rozsądnym formacie - 800x600 do 1200x800 Czy to tak wiele, że aż za dużo?
Pozdrawiam AP.
a czy szanowny ktoś o loginie apz od samego początku bytności na tym forum był alfą i omegą? cięte komentarze nie robią na mnie wrażenia, żaden sarkazm i ironia także nie. Na początku napisałam, że jestem NOWA, więc nie wiem czemu służyły wszelkie docinki, ale cóż widocznie nie każdy potrafi normalnie odpowiedzieć i poradzić tak, jak helmuth - za co dziękuję.
Co do pisowni Wisła i Kraków - chylę kapelusza przed Wami, że zwracacie uwagę na dbałość o język polski, doceniam i obiecuję poprawę :)
Podoba mi sie tez mini galeria "z zakatkow domu"
dziękuję za uznanie i pofatygowanie się na stronę ;)
wyprzedzę forumowego podrywacza i zapytam:
Masz chłopaka ;)
hehe nie posiadam ;) zapytała o to przedstawicielka płci żeńskiej, chcąca wyprzedzić "forumowego podrywacza" no, no... ;)
,,lasia'' jak na początek nie jest żle - masz ciekawe zdjęcia , powodzenia
hehe nie posiadam ;) zapytała o to przedstawicielka płci żeńskiej, chcąca wyprzedzić "forumowego podrywacza" no, no... ;)
Wyręczyć go chciałam, bo to mój dobry kolega jest :-P
P.S. Nie zniechęcaj się i dawaj foty :grin:
Tak jeszcze o zdjeciach. Niektore wydaja mi sie deczko za ciemne. Jak chocby pierwsze (z krzyzem) z Bieszczad.
Niektore domyslam sie, ze sa specjalnie takie mroczniejsze.. jak pierwsze z galerii krakowskiej, ale zdarzaja sie takie jak to z Bieszczad - ewidentnie lekko niedoswietlone.
Ewentualnie moznaby popracowac przy obrobce zdjecia i troche cienie i poltony rozjasnic.
Obrabiasz jakos zdjecia (co z nimi robisz) i z jakiego programu korzystasz?
T.
wyprzedzę forumowego podrywacza i zapytam:
Masz chłopaka :wink:
I tak dla jasnosci i rozwiania watpliwosci zapytam:
A dziewczyne? ;)
pozdro
I tak dla jasnosci i rozwiania watpliwosci zapytam:
A dziewczyne? ;)
pozdro
Pytanie o chlopaka bylo lekko niescisle. Chlopaka moze nie ma, ale moze miec.. meza :P
T.
Tak jeszcze o zdjeciach. Niektore wydaja mi sie deczko za ciemne. Jak chocby pierwsze (z krzyzem) z Bieszczad.
Niektore domyslam sie, ze sa specjalnie takie mroczniejsze.. jak pierwsze z galerii krakowskiej, ale zdarzaja sie takie jak to z Bieszczad - ewidentnie lekko niedoswietlone.
Ewentualnie moznaby popracowac przy obrobce zdjecia i troche cienie i poltony rozjasnic.
Obrabiasz jakos zdjecia (co z nimi robisz) i z jakiego programu korzystasz?
T.
zazwyczaj obrabiam w gimpie ;) nie lubię zbytnio pracować nad tym, co już "wyszło" z aparatu, zamierzony efekt staram się uzyskać bezpośrednio podczas robienia zdjęcia, a wiadomo, że nie zawsze wyjdzie to, o czym się myśli :)
P.S tak na początek znajomości to tej prywaty tyle, że hoho ;p
Strasznie tajemnicza Jesteś, nie bój się nikt cię nie zje :grin:.
Wpisane ma, że Kraków a poznańskie TEJ goda ;)
P.S. Jako nie polka zapytam jak można pisać Wisla i Kraków z małej litery :???:
Widocznie można. Na podobnej zasadzie jak pisanie "Polka" małą litera. ;P
Widocznie można. Na podobnej zasadzie jak pisanie "Polka" małą litera. ;P Wiesz... Podobnie jak wytykanie nie Polakom błędy... Pozdrawiam z Pulaw...
a czy szanowny ktoś o loginie apz od samego początku bytności na tym forum był alfą i omegą? cięte komentarze nie robią na mnie wrażenia, żaden sarkazm i ironia także nie. Na początku napisałam, że jestem NOWA, więc nie wiem czemu służyły wszelkie docinki, ale cóż widocznie nie każdy potrafi normalnie odpowiedzieć i poradzić tak, jak helmuth - za co dziękuję.
Co do pisowni Wisła i Kraków - chylę kapelusza przed Wami, że zwracacie uwagę na dbałość o język polski, doceniam i obiecuję poprawę :) ...
Nie był i nie będzie alfą i omegą, niby dlaczego miałbym nimi być?
Nie bardzo wiem, Droga Koleżanko co Cię tak uraziło? Niepotrzebnie poprawiasz zbroję, nikt tu nie ma nic do Ciebie osobiście.
No, ale my tu sobie gadu gadu, po galicyjsku grzeczności prawimy , a fotek od trzech dni, jak nie było tak nie ma.
Zdarzyły się za to wycieczki osobiste. Nie ma się co ociągać - masz surowiec, znasz gimpa, co za problem wrzucić po jednej , czy dwie fotki do posta.
Pozdrawiam AP.
PS.Kim jestem możesz sobie sprawdzić w profilu i poogladać świat moimi oczami w wątku i galerii, ale pewnie nie znajdziesz tam nic interesującego.
A helmuth-owi do pięt długo jeszcze nie dorosnę w cierpliwości i możliwościach komunikacyjnych , za co mu zresztą chwała.
z tego co wiem, to żadnego przymusu z wrzucaniem zdjęć nie ma, w związku z tym wrzucę wtedy, kiedy będę miała nieco więcej czasu.