Zobacz pełną wersję : Zdjęcia z dłuuuuuuuugim czasem naswietlania ;) Galeria
http://fotoblogia.pl/2011/11/20/zdjecia-o-najdluzszym-czasie-naswietlania-w-historii-galeria
Widziałem już wcześniej tę stronkę, bardzo ciekawe zdjęcia :)
Ale jak baterie wytrzymały to :D
Ale jak baterie wytrzymały to :D
Następny który myśli że prąd wymyślili przed maczugą i dzidą ;)
najlepszy aparat mial Fred Flintstone , ciekawe jak tam szumy na "wysokim" iso wygladaly
A może nie?
najlepszy aparat mial Fred Flintstone , ciekawe jak tam szumy na "wysokim" iso wygladaly
Kamienne matryce ?! :shock:
Kamienne matryce ?! :shock:
No krzem przecie, zdziwiony?
No krzem przecie, zdziwiony?
No przecie, zapomniałem.
Ale słyszałem, że ludzie pierwotni mieli narządy z kamienia.
No przecie, zapomniałem.
Ale słyszałem, że ludzie pierwotni mieli narządy z kamienia.
może kamienie nerkowe..!! ale implantów chyba jeszcze nie..;-)
krzysiekira
22.11.11, 13:15
złamania składali, różne inne operacje robili więc implanty też pewno mieli :grin:
Ale słyszałem, że ludzie pierwotni mieli narządy z kamienia.Pewnie iskry do rozpalenia ogniska, krzesali uprawiając seks a nie pocierając dwa drewienka :-P
Pewnie iskry do rozpalenia ogniska, krzesali uprawiając seks a nie pocierając dwa drewienka :-P
Helmuth , ales dowalil ... do pieca ;-)
Dawniej młodzian w skórę odzian miał............. jak wieża.....
i tym ................ jak maczugą polował na zwierza...
Kto to zna ten niech sobie dośpiewa.
Więc te iskry? to kto wie....:wink:
Dzięki Helmuthowi nareszcie zrozumiałem - iskrami malowane, tylko skąd mieli puszkę od piwa i błonę foto????
Dzięki Helmuthowi nareszcie zrozumiałem - iskrami malowane, tylko skąd mieli puszkę od piwa i błonę foto????
Blone to wiem skad mieli, ale z ta puszka to faktycznie problem......
Blone to wiem skad mieli ......Nie mieli tylko miały a i to, tylko do czasu :wink:
To co za pół roku robimy forumową wystawę pt. "Co sobie naświetliłem przed domem"? Trzeba by poszukać forumowego wątku o otworkach, żeby dopasować przysłonę do tak długiego czasu naświetlania.
To co za pół roku robimy forumową wystawę pt. "Co sobie naświetliłem przed domem"? Trzeba by poszukać forumowego wątku o otworkach, żeby dopasować przysłonę do tak długiego czasu naświetlania.
Nawet jak znajdziemy taką średnicę, to ja nie wierzę, że moje kobiety zdzierżą jakąś puszkę przez 6 m-cy bez poruszenia, przestawienia, czy wyrzucenia jej w końcu w imię jedynego słusznego ładu i porządku.
Ja więc wycofuję się od razu z konkurencji - nie mam szans na powodzenie w moich warunkach takiego ciekawego eksperymentu.
Pozdrawiam AP.
widze ze sie z tego watku pogadanka o ci...puszkach zrobila ;-)