Zobacz pełną wersję : Roztocze raz jeszcze
Smerf Maruda
16.05.07, 22:07
Zapraszam - ponownie - na Roztocze. W akcji dwa Olympusy i dwa obiektywy:
http://grabun.com/zdjecia/2007/roztocze/
patrzac na te zdjecia, mam ochote pobiec na dworzec i pierwszym lepszym pociagiem pojechac na Roztocze!
pieknie ukazane pola, swietnie kadry, kazdy element sensownie umieszczony czy to drzewko czy droga... krajobrazy dodatkowo wzbogadzone o zdjecia domu, miejscowej ludnosci, takie dopelnienie...
swietna robota!
Smerf Maruda
16.05.07, 22:27
O, stary, to żeś mi pojechał... Dziękuję, nie wiem, czy zasłużyłem na taki komentarz, niemniej jest on szalenie miły.
Roztocze to kraina szalenie fotogeniczna i chyba jeszcze mało znana. To dobrze, bo nie ma za dużo ludzi i na szlakach jest cicho i spokojnie.
bardzo ciekawe kadry i dobre zdjęcia. moozg ma rację. pozdr.
bardzo fajna okolica i fajne zdjęcia :)
Piotr Grześ
16.05.07, 22:53
Mają klimat, chciałoby się rowerkiem po tych polnych drogach pojeździć. I oczywiście pofocić co nieco.
Ładne, ładne, bardzo. Miło się ogląda.
Po temacie, spodziewałem się jakiegoś robaczka a tu taki 'psikus' :D
'nie idzie' się nie zgodzić z przedmówcami ;) 5. i 13. moje ulubione
Smerf Maruda
16.05.07, 23:24
Panowie! Serdeczne podziękowania za tak liczne i tak sympatyczne komentarze. Bardzo mi miło, że zdjęcia się podobają.
Byliśmy tam - żona i ja - na rowerach właśnie. Wbrew moim oczekiwaniom jeżdżenie w tamtejszych okolicach nie było bułką z masłem ;-)
Piękne fotki!
Gratulacje i pozdrowienia. :D
oddałeś na zdjęciach piękno tej ziemi, kadry ładnie skomponowane i bardzo przyjemne, podczas oglądania wzbudzają wyobraźnię. Pozdrawiam.
Bardzo udane fotografie. Zdjecia 9,12 i 16 zrobily szczegolnie na mnie wrazenie.
nr 3 bardzo mi sie podoba, jeszcze mgielki i pare innych
ladne zdjecia
Smerf Maruda
18.05.07, 18:49
Raz jeszcze dziękuję wszystkim za miłe mej próżności komentarze ;-)
Pozdrawiam.