Zobacz pełną wersję : klapka do baterii SP 560 uz
witam, klapka jedt pęknięta na pół, lep taśma nic nie daje. Proszę o pomysły, jak zdobyć taką klapkę. Gdzieś w serwisie zaśpiewali mi 250,- pln.
Myślę, że aparat wart jest tych wydanych pieniędzy, ale myślę że można wykombinować taniej. Pomóżcie,proszę:?:
Może to nic nie da na dłuższą metę, ale warto spróbować skleić klejem KROPELKA (i ewentualnie zewnętrznie wzmocnić pęknięcie przyklejeniem kawałka plastiku).
Pozdrawiam
250 to troche duzo ale moze sam poszukaj-bedzie taniej
To taka jak na obrazku??55636
też mam problem z tą klapką (2 z 3 "haczyków" trzymających się wyłamały" i ledwo się trzyma... w serwisie olka jest ryczałt (ok 650 zł) niestety ostatnio pojawił się nowy problem... co jakiś czas zdjęcia robią się takie 57192 i czasami pomaga przełączenie na chwile np na wideo... mam wrażenie że już mu nie długo zostało :-( jakieś pomysły?
Na allegro można taką klapkę dostać, ale cena niestety szokująca - 120zł.
Na allegro można taką klapkę dostać, ale cena niestety szokująca - 120zł.Cena jest szokująca z uwagi na koniunkturę - klapki baterii do SP-560 dłuższy czas nie były dostępne w magazynie części serwisowych. Obecnie są - zatem zlecenie wstawienia takiej klapki - np. OK Serwisowi (który sprowadzi i założy za niewygórowaną opłatą) pewnikiem wyniesie taniej :-)